|

Trabzon'da çifte sevinç

Milli maçlar nedeniyle ülkesine giden Perulu Salazar döndü. Yoğun tedavi uygulanan Gökdeniz'in de bugünkü Diyarbakırspor maçında forma giyeceği açıklandı.

Yeni Şafak
00:00 - 8/09/2001 Cumartesi
Güncelleme: 20:10 - 18/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor'da Perulu Milli futbolcu Salazar ve sakatlığı nükseden Gökdeniz'in bugünkü Diyarbakırspor maçında oynayabilecekleri açıklandı. Uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra dün sabah Trabzonspor kampına katılan Salazar'ın, Olimpik Milli Takım'ında bulunan Mehmet Kahraman'ın yokluğunda bu akşamki maçta oynayacağı açıklandı. Ümit Milli maçı sonrası çalışmalara katılan Gökdeniz de yoğun tedaviler sonrasında iyileşerek kadroya dahil edildi.



Sümer Mali'de


Adalesinde çekme olan Brezilyalı Jarro'nun da düzeldiği açıklanırken,Tekelioğlu, Diyarbakır maçının zorlu geçeceğini söyledi. Tekelioğlu, "Ligdeki 3 maçı da kazanarak 9 puan topladık. Diyarbakır'ı da yenmek istiyoruz. Rakibimizi küçümsemiyoruz. İlk defa kendi seyircileri önünde oynayacaklar. Zor maç olacak" dedi. Öte yandan Başkan Özkan Sümer, Mali'de başlayacak Afrika Gençler Şampiyona-sı'nı izlemek üzere bu ülkeye gitti.



#Trabzonspor
#Gökdeniz Karadeniz
#Salazar
23 yıl önce