|

Trabzon'da Cruz sesleri!

Kamil Anahar
00:00 - 9/04/2008 Çarşamba
Güncelleme: 02:36 - 9/04/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzon'da Cruz sesleri!
Trabzon'da Cruz sesleri!

Trabzonspor, gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek amacıyla yabancı futbolcu transferi çalışmalarına hız verdi. İlk hedefini Belçika'nın Germinal Beerschot takımında forma giyen Daniel Cruz'un işini bitirmek olarak belirleyen bordo-mavililerin, Cruz'un transferinde son aşamaya gelindiği iddia edildi. Ligde 5. sıradaki Beerschot'un orta alanında 10 numara olarak görev yapan Kolombiyalı futbolcu, oyunuyla büyük takdir topluyor. Cruz ile temasları sürdüren mali sayman Mahmut Aksu, G.Saray maçı sonrası Belçika'ya giderek Cruz'un menajeriyle pazarlık masasına oturacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın 4 yıldır transfer etmek istediği futbolcuların arasında yer alan gurbetçi Ceyhun Gülselam için yeni atak yapılacak. 3. lig ekibi Unterhaching'de oynayan Ceyhun'un bonservisinde indirim yapılmaya çalışılıyor.


Yattara'dan Ferhat'a ultimatom! 'Bana abi diyeceksin'

Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda bordo-mavili futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından salonunda kondisyon çalışması yaptı. İdmanda sakatlığı bulunan Serkan Balcı ise takımdan ayrı koşu yaptı. Futbolcuların bir hayli neşeli oldukları idman sonrasında, İbrahim Yattara ile Ferhat arasındaki şakalaşma dikkat çekti. Yattara, genç futbolcuya 'Bana abi diyeceksin' şeklinde takıldı.



Şener: Süper Lig'de bölgesel güç olmalıyız!

Başkan Sadri Şener, Karadeniz kulüplerini güçlendirmeleri gerektiğini söyledi. Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Şener, Trabzonspor'un şampiyonluğa oynadığı dönemlerde ligde çok sayıda Karadeniz takımının bulunduğunu belirterek, “Bu süreci geri getirmeliyiz. Trabzonspor büyüklüğünü ve yönlendiriciliğini göstererek Karadeniz takımlarına sahip çıkmalıdır. Önümüzdeki süreçte bu konuya büyük önem vereceğiz. Çünkü Karadeniz deplasmanları İstanbul takımları için en zor deplasmanlar olmuştur. Sayı artarsa, hem ligin kalitesi artar, hem de bizim için avantaj olur” dedi. Şener, bu doğrultuda farklı projeler geliştireceklerini de kaydetti.



16 yıl önce