|

Trabzon'da Ekici sevinci

Sakatlığı sebebiyle Süper Lig'deki son 8 maçta forma giymeyen gurbetçi oyuncu, teknik direktör Hami Mandıralı döneminde resmi karşılaşmalarda ilk kez oynayacak düzeye geldi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 03:55 - 31/03/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da Mehmet Ekici sevinci yaşanıyor. Teknik direktör Hami Mandıralı, attığı frikik golleriyle kendisine benzetilen Ekici'den resmi maçlarda ilk kez yararlanma fırsatı bulacak. Gurbetçi oyuncu, sezon öncesi Hollanda kampında bir soru üzerine, "Hami hocaya benzetilmek onur verici ama o çok önemli işler yaptı. Hami hoca olmak için erken. O unutulmaz bir oyuncuydu. İnşallah ben de aynı şekilde devam ederim" açıklamasını yapmıştı. Bu arada Trabzonspor dün U21 takımıyla yaptığı maçı Cardozo (3), Sefa, Mehmet Ekici ve Muhammet Demir'in golleriyle 6-1 yendi.



1461 Trabzon'da Özkara dönemi


PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon, teknik direktör Hüsnü Özkara ile sözleşme imzaladı. Özkara, başkan Bekir Aktürk ve bazı yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende, 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Aktürk, "Özkara'nın başarılı olacağına inanıyorum" dedi.




#Süper Lig
#Hami Mandıralı
#Trabzonspor
#Hüsnü Özkara
#Bekir Aktürk
8 yıl önce