|

Trabzon'da gol sıkıntısı

Teknik direktör Şenol Güneş, takımda son vuruşları yapma konusunda bir sıkıntının olduğunu doğrulayarak, “Yakaladığımız pozisyonları gole çevirecek bir oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz. Yönetim de zaten bunun için uğraşıyor” dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 23/07/2010 Cuma
Güncelleme: 00:40 - 23/07/2010 Cuma
Yeni Şafak
Trabzon'da gol sıkıntısı
Trabzon'da gol sıkıntısı

Trabzonspor'da Gaziantepspor, Porto ve Standard Liege ile oynanan hazırlık maçlarında takımın gol atamaması can sıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş, her şeye rağmen oyuncularına güvendiğini söyledi. Güneş, gol atma sıkıntıları olduğunu vurgulayarak, “Yakaladığımız pozisyonları gole çevirecek oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz” dedi. Güneş, yönetimin transfer çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Elimizdeki oyuncularla sonuç almaya çalışırken transferi konuşmayı doğru bulmuyorum. Sezona iyi başlamak için neler yapabiliriz ona bakıyoruz” diye konuştu.

BİZİ ZORLU BİR SERİ BEKLİYOR

Sezona başladıklarında 15 gün içinde 5 maç oynayacaklarını ve bunun üçünün deplasmanda olduğunu belirten Güneş, “Bu zorlu maçlar öncesinde de Süper Kupa finali oynayacağız. Arkasından lig, ve Avrupa kupalarında maç yapacağız. Zor dönemeci geçmek için güçlü olmak durumundayız. Bu yüklemelerin arkasında dinlenmeye geçtiğimizde oyuncularımızın performansı daha iyi olacaktır. Şu anda iyi gidiyoruz” şeklinde konuştu.


Fluminense'nin golcüsü Fred'de sona yaklaşıldı

Forvet arayışlarına nokta koymak isteyen yönetim, Fluminense'nin gol makinesi Fred ile yeniden masaya oturdu. Brezilyalı yetkililer, görüşmeler sonunda Fred'in bonservisini 8 milyon 6.5 milyon euroya indi. Trabzonspor, fiyatı 5 milyon euroya çekmeye çalışıyor. Bu arada Vojvodina'nın forveti Mrdja da listeye alındı.


14 yıl önce