|

Trabzon'da iç belirsizlik

Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek oyunculardan Marko Marin, Mustafa Yumlu, Salih Dursun, Fatih Atik, Akakpo ve Douglas'ın takımda kalıp kalmayacakları netlik kazanmadı. Bu oyuncularla ilgili son kararı yeni gelecek teknik direktör verecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:55 - 26/03/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Bu sezon eski günlerinin çok uzağından bir performans sergileyen Trabzonspor'da gelecek sezonla ilgili planlamalar yapılıyor. Bordo-mavili ekipte Mustafa Yumlu, Akakpo, Salih Dursun, Marko Marin'in takımda kalıp kalmayacakları netlik kazanmadı; Fatih Atik ve Douglas'la ise yolların ayrılabileceği öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fatih Atik'le yeniden anlaşma yapılmayacağı bildirilirken, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Salih Dursun ve Marko Marin'in hakkındaki kararın ise gelecek teknik direktöre bırakılacağı belirtildi. Takımın istikrarlı oyuncularından Mustafa Yumlu'nun da sözleşmesi de sona eriyor. Bu sezon Süper Lig'de 21, Avrupa'da 4 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 olmak üzere toplam 28 karşılaşmada forma giyen Mustafa ile de henüz görüşme masasına oturulmadı. Kadroda yer alan Douglas'ın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, kiralık olarak 1461 Trabzon'dan alınan Akakpo'nun ise performansı beğenildi. Yönetimin bu oyuncunun sezon sonunda da takımda tutulmasına olumlu baktığı ancak yine de son kararı gelecek teknik direktörün vereceği öğrenildi.



İstanbul'da zirve


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, İstanbul'da bulanan dernekler, Trabzonspor eski başkanları, eski futbolcular, iş adamları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve sanatçılar ile buluşacak. Pazar günü gerçekleştirilecek kahvaltıda “Trabzonspor'un 50. Yılında Gelecek 50 Yılın Temellerini Atıyoruz” sloganıyla istişareler yapılacak.








Mehmet Ekici ve Güray müjdesi


Trabzonsporda sağ arka adalesindeki yırtık nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalan Mehmet Ekici ile ilk maçında dirseğinde meydana gelen esneme nedeniyle 50 gündür takımdan ayrı kalan Güray Vural, tamamen iyileşti. Bir süredir takımla birlikte çalışmalarına başlayan Mehmet Ekici ve Güray Vural'ın teknik direktör Hami Mandıralı'nın şans vermesi durumunda ligde Gaziantepspor ile oynanacak maçta forma giyebileceği bildirildi. Çalışmalarda oldukça neşeli gözüken Mehmet Ekici ise 4 günlük izinde de tatil yapmayarak antrenman eksiğini gidermeye çalıştı.




#Marko Marin
#Mustafa Yumlu
#Salih Dursun
#Fatih Atik
#Akakpo
#Mehmet Ekici
8 yıl önce