|

Trabzon'da ilk hedef Aymen

İki sezon önce Wisla Krakow'dan transfer edilen 33 yaşındaki stoper ile yollarını ayıran Bordo-mavililer, Toulouse forması giyen Aymen için ilk görüşmeyi yaptı. 8 milyon euroluk bonservis 6 milyona indirildi

Kamil Anahar
00:00 - 17/05/2012 Perşembe
Güncelleme: 02:22 - 17/05/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzon'da ilk hedef Aymen
Trabzon'da ilk hedef Aymen

Polonyalı stoper Glowacki ile sözleşme yenilenmeyeceğini duyuran Trabzonspor'da Asbaşkan Nevzat Şakar ile teknik direktör Şenol Güneş arasında gerçekleşen transfer zirvesinde yabancı stoper konusu masaya yatırılırken, Toulouse'un Tunuslu yıldızı Aymen için şartların sonuna kadar zorlanmasında fikir birliğine varıldı. Aymen için Fransız kulübünün istediği 8 milyon euroluk bonservis bedelinin 6 milyon euroya kadar indirildiği öğrenildi. Bordo-mavililer, ayrıca Umut Bulut'un transferinde olan 'Toulouse ilk 5'e girerse 500 bin euro daha ödenir' maddesinden de vazgeçmeyi önerdi. Aymen'in bonservisinde anlaşma sağlanamazsa B planı devreye sokulacak. B planı ise Hollandalı savunmacı Joris Mathijsen... Malaga'da forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Hollanda Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimlerinden. Mathijsen'in bonservisi 4 milyon euro civarında.


Dünyanın en tehlikeli 10. forveti Burak

Burak Yılmaz, ABD'nin ünlü spor sitesi Bleacher Report tarafından dünyanın en tehlikeli 10 golcüsü arasında gösterildi. Bu sezon 33 golle ligin gol kralı olan yıldız oyuncu, Messi'nin zirvede yer aldığı listede Cristiano Ronaldo, Higuain, İbrahimoviç, Van Persie, Mario Gomez, Huntelaar, Rooney ve Agüero'nun ardında yer aldı.




12 yıl önce