|

Trabzon'da imza günü

Bordo-Mavililer, Cafer'le bugün Ankara'da sözleşme imzalayacak. Prensipte anlaşma sağlanan Perulu Salazar yarın geliyor.

.
00:00 - 25/06/2001 Pazartesi
Güncelleme: 17:29 - 12/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzon'da imza günü
Trabzon'da imza günü

Cafer'e 550 milyar

Gelecek sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Trabzons por, transfere doymuyor. Bordo-mavililer, Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Cafer ile bugün Ankara'da sözleşme imzalayacak. Cafer'in iki sezon için 550 milyar lira alacağı açıklandı. Peru Milli Takımı'nın liberosu Santiago Salazar ile prensipte anlaşan Trabzonspor, bu futbolcuyu yarın Trabzon'a getiriyor. Yönetici Çoşkun Kahraman, Salazar ile anlaştıklarını ve bu futbolcunun sözleşme yapmak için yarın Trabzon'a geleceğini açıkladı.

Brezilyalılar Trabzon'da

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcuları Rabson Da Silva, Mario Prazaries, Marcia Jarro ve Susia Beduada önceki gece geç saatlerde Trabzon'a geldi. Brezilyalı futbolcular, dün şehri gezdikten sonra bugün sağlık kontrölünden geçecekler. Öte yandan Beşiktaş ile prensipte anlaşma sağlayan Tamer'in siyah-beyazlı takıma transferinde pürüz çıktı. Trabzonspor, 900 milyarlık bonservis bedelinde indirim yapmadı.Tamer'in, Trabzonspor'un 27 Haziran'da Almanya'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına katılabileceği belirtildi.


23 yıl önce