|

Trabzon'da son aday Guerrero

Bordo-mavililer, Burak'ın gitme olasılığı nedeniyle forvet arayışlarında hız kesmiyor. Trabzonspor, son olarak Hamburg'un Perulu golcüsüyle temasa geçti

00:00 - 1/07/2012 Pazar
Güncelleme: 00:29 - 1/07/2012 Pazar
Yeni Şafak
Trabzon'da son aday Guerrero
Trabzon'da son aday Guerrero

Trabzonspor, golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın gitmesi durumunda alacağı forvet konusundaki arayışları tüm hızıyla sürüyor. Forvet konusunda son adayının Perulu Jose Paolo Guerrero olduğu öğrenildi. Yönetimin Almanya'nın Hamburg takımında forma giyen oyuncu için temasa geçtiği ifade edildi. Slovak forvet Vittek'in hazırlık maçlarındaki durumunu görmeyi isteyen yöneticilerin bu nedenle fazla acele etmedikleri ileri sürüldü. 28 yaşındaki oyuncu, özellikle, Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde 5 maçta attığı 3 golle yıldızlaştı. 2006-07 sezonundan bu yana Hamburg forması giyen Paolo Guerrero, 6 sezonda oynadığı 165 maçta 49 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.


Kaleci Tolga'ya Çizme'den talip var

Trabzonspor un kaptanı Tolga Zengin'e teklif üstüne teklif yağıyor. Başarılı file bekçisi bu kez de İtalya'nın köklü kulüplerinden Fiorentina'nın gündemine girdi. Şampiyonlar Ligi'ndeki performansından etkilenen İtalyanlar, bu transfer için her türlü fedakarlığa hazır.


Fırtına bugün sahaya iniyor

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. 8 Temmuz'a kadar tesislerde çalışacak bordo-mavililer, daha sonra Hollanda'nın Tegelen kasabasına giderek 22 Temmuz'a kadar yurt dışı kampının ilk etabını gerçekleştirecek.


12 yıl önce