|

TRABZON'DA TEMİZLİK

Bordo-Mavili takımda sezon sonunda gönderilecek futbolcuların listesi belirlendi. Teknik patron Tekelioğlu, Yanchev de dahil yabancı futbolcuların tamamını gözden çıkardı. Yıldız isimler Sergen ve Oktay'ın durumu ise yapılacak transferlere b

.
00:00 - 4/05/2001 Cuma
Güncelleme: 14:41 - 20/01/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
TRABZON'DA TEMİZLİK
TRABZON'DA TEMİZLİK

ağlı.

Yabancılara güle güle

Gelecek sezona daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor'da, büyük temizlik hare-keti yapılacak. Bordo-mavili takımda, gidecek ve kalacak futbolcuların isimleri netleşiyor. Bordo-Mavili takımda bir türlü istenilen başarıyı gösteremeyen ve çok yüksek paralar ödenen transfer edilen yabancı futbolcuların tümü gelecek sezonda gönderilecek. Bordo-mavili takımın Makedon futbolcuları, kaleci Milosevski, libero Nikolovski ve sol kanatta zaman zaman görev alan Jarkov ise gönderilecek futbolcuların başında geliyor.

Sergen-Oktay belirsiz

Trabzonspor'da kiralık olarak oynayan Sergen ile Bordo-Mavili kulüple 2.5 yıllık sözleşmesi bulunan Oktay'ın gelecek sezonda, kalıp kalmayacağı ise kesinlik kazanmadı. 31 Mayıs'ta, sözleşmesi biten Sergen'e Trabzonspor Yönetim Kurulu, taviz vermiyor. Yönetimin Sergen'e düşünmesi için bir hafta süre verdiği öğrenildi. FİFA tarafından henüz bonservis bedeli belirlenmeyen ve Trabzonspor'da geçiçi lisansla top koşturan Oktay'ın durumu ise önümüzdeki ay içinde belli olacak.

Hami'den vazgeçmiyor

Trabzonspor'da gönderilecek yerli futbolcuların başını Macit ve Murat Bölükbaşı çekiyor. Bordo-mavili kulüple iki yıllık sözleşmesi sona eren Abdülkadir de gelecek için kadroda düşünülmüyor. Bonservisleri Trabzon'da olan Yusuf, Okan Özke ve Mehmet İpek de bordo-mavili takımda tutulmayacak. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Hami'den vaçgeçmiyor. Hami'nin yanı sıra Osman, Cem, Güngör, Metin Aktaş, Gökdeniz, Erman, Zafer, Erhan, Kenan, Tamer ve Nesim kadroda tutulacak.


23 yıl önce