|

Trabzon’da her çocuk futbolla doğar

Trabzonspor’un altyapısından A Takım’a yükselen ve oynadığı başarılı futbolla göz dolduran Abdülkadir Ömür, “Spor; paylaşımı, beraber kazanıp kaybetmeyi, takım ve arkadaş olmayı sağlayan en önemli aktivitedir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/05/2018 Tuesday
Güncelleme: 02:07 - 15/05/2018 Tuesday
Yeni Şafak
Abdülkadir Ömür, kulübün malzeme sponsoru Nike’ın ‘Çık, Oyna’ kampanyasında açıklamalarda bulundu.
Abdülkadir Ömür, kulübün malzeme sponsoru Nike’ın ‘Çık, Oyna’ kampanyasında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un altyapısından yetişerek 16 yaşında A Takıma yükselme başarısı gösteren ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Abdülkadir Ömür, kulübün malzeme sponsoru Nike’ın ‘Çık, Oyna’ kampanyasında açıklamalarda bulundu. Futbola mahalle aralarında kendisinden 4-5 yaş büyük ağabeyleriyle top oynarak başladığını söyleyen Abdülkadir Ömür, “Henüz okula başlamamıştım. Sanırım 5-6 yaşlarındaydım. Ağabeyim beni çok teşvik ediyordu. Futbolu çok seviyordum ve onların yanında oynayarak futbol hayatım başladı. Fiziksel olarak biraz küçük kalıyordum; ancak futbol benim için büyük bir aşktı ve çok zevk alıyordum. Ağabeyim yaşım ilerledikçe bana çok destek oldu” dedi.

SPOR ARKADAŞLARINLA VAKİT GEÇİRMENİN EN GÜZEL YOLU

Spor yapmanın bir çok yararı olduğuna dikkat çeken genç futbolcu, “Özellikle küçükken arkadaşlarınla beraber vakit geçirmenin en güzel yolu spor yapmaktır. Paylaşımı, beraber kazanmayı, beraber kaybetmeyi, takım olmayı, arkadaş olmayı sağlayan en önemli aktivitedir. Bunların yanında güzel vakit geçirir ve zamanı da boşa harcamamış olursun” ifadelerini kullandı.

TRABZON, BİR FUTBOL ŞEHRİDİR

Trabzon’da her çocuğun adeta futbolla doğduğunu belirten Abdülkadir, “Trabzon’un her sokağında futbol oynayan çocuklar görebilirsiniz. Futbol bu şehir için büyük bir sevda. Ama sadece futbol olarak düşünmemek gerekiyor sporu. Çünkü biz ilkokul ve ortaokul dönemlerinde arkadaşlarımızla futbol idmanından çıktıktan sonra basketbol oynuyorduk, voleybol maçları yapıyorduk. Spor dünyada yapılabilecek en mutlu şeylerden bir tanesi. Benim için artık eğlencenin yanında artık işim” diye konuştu.


Ahmet Ağaoğlu’ndan Demirören’e ziyaret

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen nezaket ziyaretinde, TFF başkan vekilleri Ali Dürüst ve İbrahim Usta, genel sekreter Kadir Kardaş, yönetim kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Mete Düren, Fuat Guguloğlu ile bordo-mavili kulübün asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu yer aldı. Karşılıklı forma takdiminin gerçekleştirildiği ziyarette Ahmet Ağaoğlu, 2024 logolu forma giyerek Türkiye’nin EURO 2024 ev sahipliği adaylığına destek verdi.

  • Yönetim kurulu yarın toplanıyor
  • Trabzonspor Kulübü’nde yönetim kurulunun yarın toplanacağı belirtildi. Bordo-mavili kulübün yapacağı toplantıda en önemli gündemin yeni sezon öncesinde yapılacak transfer çalışmalarının olacağı öğrenildi. Toplantıya Kulüp Genel Koordinatör’ü Özkan Sümer’in de katılacağı öğrenildi.
#Trabzonspor
#Abdülkadir Ömür
6 years ago