|

Trabzon'dan iki bomba

Bordo-Mavililer, Lokeren'li Süleyman Seyfo ve Lierseli Hans Somers ile prensip anlaşmasına vardı. Yanchev ise serbest bırakılıyor.

.
00:00 - 23/05/2001 Çarşamba
Güncelleme: 14:08 - 5/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzon'dan iki bomba
Trabzon'dan iki bomba

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Belçika liginden iki oyuncu ile prensipte anlaştı. Başkan Yardımcısı Ahmet Kul, Başkan Sümer'in Belçika'nın Lokeren takımının defans oyuncusu Süleyman Seyfo ile Lierseli forvet Hans Somers ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Kul, bu oyuncuların kulüpleri ve kendileri ile anlaştıklarını ve önümüzdeki günlerde iki oyuncuya sözleşme imzalattıracaklarını da belirtti. Kul, Yanchev'in menajeri Tanev'in fiyat konusunda indirim yapmadığını belirterek, bu futbolcuyla anlaşmayacaklarını söyledi.

İç transfer start aldı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Serdar Bali, Sergen için Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği bonservis fiyatını beklediklerini söyledi. Bali, bugünden itibaren iç tranfer çalışmalarına başlayacaklarını belirterek "Başkanımız yurtdışında. Kendisi geldiğinde iç transferde taban ve tavan fiyatlar açıklanacak. Daha sonrada tansferi sonuçlandırırız. Bugünden itibaren görevli arkadaşlar ve ben görüşmelere başlayacağız" diye konuştu. Bu arada FİFA'nın Oktay'ın bonservisi konusunu ileri bir tarihe erteledi.


23 yıl önce