|

Trabzonspor aradığı orta sahayı Meksika'da buldu: Guido Pizarro

Kadrosunu kuvvetlendirmek isteyen Trabzonspor'da gözler takıma yapılacak takviyelere çevrildi. Bu kapsamda bordo-mavililerin, Meksika Ligi ekiplerinden Tigres'in kaptanı Guido Pizarro ile ilgilendiği ve görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği iddia edildi.

Haber Merkezi
09:41 - 5/01/2021 Salı
Güncelleme: 09:56 - 5/01/2021 Salı
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Guido Pizarro'nun güncel bonservis değeri 5 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Guido Pizarro'nun güncel bonservis değeri 5 milyon euro.

Sezona Eddie Newton ile başlayan ardından göreve Abdullah Avcı'nın getirildiği Trabzonspor'da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istediği oyuncular kapsamında çalışmalar yürüten bordo-mavililer için önemli bir iddia Meksika'dan geldi.

AS Meksika'nın haberine göre Trabzonspor, Tigres'in takım kaptanı deneyimli orta saha Guido Pizarro ile ilgileniyor. 30 yaşındaki ön libero için nabız yoklayan bordo-mavililere olumlu yanıt geldi. Tigres'in satmaya sıcak baktığı Pizarro için görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

  • 1 yıllık Sevilla macerası var
  • 2013 yılında Lanus'tan Tigres'e 3 milyon euro bonservisle transfer olan Arjantinli oyuncu, 2017 yılında İspanya Ligi ekiplerinden Sevilla'ya 8.7 milyon euroya transfer olmuştu. Bu transferden tam 1 yıl sonra yine aynı bonservis ücretiyle Tigres'e geri dönmüştü. Bu sezon takımıyla 18 maça çıkan Pizarro 1 gol kaydetti.



#Trabzonspor
#Guido Pizarro
#transfer dönemi
3 yıl önce