|

ÖZET | Trabzonspor-Beşiktaş: 0-0

Süper Lig'in 29.haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Trabzonspor-Beşiktaş maçının özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

22:23 - 16/04/2023 Pazar
Güncelleme: 23:44 - 16/04/2023 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor-Beşiktaş
Trabzonspor-Beşiktaş

Süper Lig'in 29.haftasında Trbazonspor evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Trabzonspor ise ligde 3 maçtır kazanamıyor.

Alınan bu sonuçla Beşiktaş puanını 56 yaparken, Trabzonspor 45 puana yükseldi. Gelecek hafta Beşiktaş, Hatayspor ile oynacağı için doğrudan 3 puan alırken, Trabzonspor ise Sivasspor'a konuk olacak.

Trabzonspor-Beşiktaş maç özeti

11. dakikada Gedson’un pasında sağ çaprazda topla buluşan Ghezzal’ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Uğurcan’da kaldı.

15. dakikada Trabzonspor’un sol taraftan kullandığı köşe atışında ceza sahası içinde Gomez’in kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.

65. dakikada Abdulkadir Ömür, ceza sahası yayı üzerinden rakiplerinden sıyrılarak şutunu çekti, kaleci Mert topu kontrol etti.

67.dakikada Gedson Fernandes’in ceza sahası dışında yerden vuruşunda top kaleci Uğurcan Çakır’da kaldı.

71. dakikada ceza sahası içinde sağ çaprazda topu önünde bulan Markovic’in sert vuruşunda kaleci Mert, meşin yuvarlağı çeldi.

81. dakikada Markovic’in sağ taraftan ortasında ceza sahası içinde Gomez’in kafa vuruşunu Colley çizgiden çıkardı.

86. dakikada savunmadan dönen topu önüne alan Redmond’un ceza sahası içinden vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır meşin yuvarlağı kornere çeldi.

87. dakikada Beşiktaş’ın sağ taraftan kullandığı korner atışında Salih Uçan’ın kafa vuruşunda kaleci Uğurcan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

90. dakikada Beşiktaş ceza sahası içinde topu önüne alan Trezeguet’in vuruşunda kaleci Mert gole izin vermedi.

#Süper Lig
#Trabzonspor
#Beşiktaş
1 yıl önce