|

Trabzonspor, Flavio Medeiros da Silva ile 4 yıllık anlaşma sağladı

Trabzonspor, Brezilya'nın EC Bahia takımında forma giyen Flavio Medeiros da Silva ile 4 yıllık anlaşma sağladığını KAP'a bildirdi. Bordo mavililer ayrıca oyuncunun maliyeti konusunda da kamuoyuna bilgi verdi. Flavio Medeiros transferiyle ilgili tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

16:05 - 22/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 16:13 - 22/08/2020 Cumartesi
AA
Trabzonspor Bahia'da görev yapan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağladı.
Trabzonspor Bahia'da görev yapan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

Trabzonspor, Brezilya'nın EC Bahia takımında forma giyen Flavio Medeiros da Silva ile 4 yıllık anlaşma yaptığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Flavio Medeiros da Silva’nın, kulübümüze transferi konusunda Brezilya’nın EC Bahia Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Ayrıca Flavio Medeiros da Silva ile 4 yıllık anlaşma yapılmıştır" ifadesi kullanıldı.

Ne kadar kazanacak?

Bordo mavililerin bonservisi için 1.2 milyon euro ödediği Brezilyalı futbolcuya yıllık 750 bin euro verecek.

Flavio kimdir?
  • Brezilya Santos doğumlu, 177 boyunda ve ön libero mevkisinde görev yapan Flavio, daha önce EC Vitoria U20, Ferroviaria, Boavista ve Santo Andre formaları da giymişti. Oyuncunun danışmanlığını Antoniu's Assesoria yapıyor. Flavio, 2019-2020 sezonunda forma giydiği maçlarda merkez orta saha sol mevkisinde görev yaptı. 1 kez de On numara mevkisinde forma giydi. Her iki ayağını da kullanabiliyor.
#Flavio Medeiros da Silva
#SÜPER LİG
#Trabzon
#Trabzonspor
4 yıl önce