|

Trabzonspor Hüseyin Çimşir ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Bordo-mavili takım, ligde Kayserispor ve kupa finalindeki Alanyaspor maçına yardımcı antrenör Eddie Newton yönetiminde çıkacak.

22:08 - 20/07/2020 Pazartesi
Güncelleme: 10:00 - 21/07/2020 Salı
AA
Hüseyin Çimşir
Hüseyin Çimşir

Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ile yollarını ayırdı. Ünal Karaman’ın ardından teknik direktörlük görevine geçen Çimşir, 6 aylık serüvenin ardından bordo-mavili takım ile yollarını ayırdı. 32. haftadaki Denizli maçı sonrası “Demek ki bu işi beceremedim” diyerek istifasını veren 41 yaşındaki çalıştırıcı, dün yönetimle görevinden ayrıldı.

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, Çimşir’in 2021’de bitecek sözleşmesinin karşılıklı feshedildiği, kendisine tazminat ödenmeyeceği bildirildi. Çimşir, Trabzonspor’un başında 16’sı lig 6’sı kupa olmak üzere toplam 22 maça çıkarken, 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Pandemi öncesi 27. haftada 56 puan ve averajla lider olan Trabzonspor’un performansı ligler yeniden başlayınca düşüşe geçmiş, son 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak şampiyonluğu kaybetmişti.

Newton takımın başında

Süper Lig’de son hafta oynanacak Kayserispor maçında ve Alanyaspor ile oynanacak olan Türkiye Kupası finalinde bordo- mavililerin başında yardımcı antrenör Eddie Newton çıkacak. Trabzonspor, yeni sezon için teknik adam arayışlarına başladı. Yönetimin, Abdullah Avcı başta olmak üzere bazı isimlerin üzerinde durduğu, bu görüşmelerin kupa finalinden sonra hız kazanacağı belirtildi.



#Futbol
#SÜPER LİG
#Trabzonspor
4 yıl önce