|

Trabzonspor ilk hazırlık maçında mağlup

Slovenya'da kamp çalışmalarına başlayan Trabzonspor, bugün ilk hazırlık maçına Hajduk Split karşısında çıktı.

14:21 - 8/07/2023 Saturday
Güncelleme: 15:57 - 8/07/2023 Saturday
Yeni Şafak
İlk hazırlık maçına mağlubiyetle başladı.
İlk hazırlık maçına mağlubiyetle başladı.

Slovenya'da kamp çalışmalarını sürdüren Bordo-mavili ekip, saat 12.30'da başlayan karşılaşmada Hajduk Split'e 2-0 mağlup oldu.


Karşılaşmanın golleri Hajduk Split adına 14.dakikada Ivan Dolcek ve skoru belirleyen golü 33.dakika da Dario Meljnak'dan geldi.

Yeni transferlerden Joaquin Fernandez maçın 14.dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Bir diğer yeni isim Mislav Orsic'de 74 dakika sahada kaldı.


Teknik Direktör Nenad Bjelica maç sonu açıklamalarda bulundu:

"Sonuçtan tabii ki mutlu olmam imkansız. 7 günlük çalışmada oyuncuların iyi çalıştıklarını düşünürsek bizim adımıza iyi maç oldu diyebiliriz . Rakibimiz fizik olarak daha hazır önce ligleri başlayacak. Biz de herkese şans vermeye çalıştık. Çalışmamıza aynı hızla devam edeceğiz"


Bruno Petkovic

"Otelde görüşmüştük kendisiyle. Hem kendisiyle hem de kulübüyle olan görüşmelerin olumlu bir noktaya varması gerekiyor. Listemizdeki tek oyuncu değil. Eğer Petkovic olmazsa, listemizde birçok oyuncu var"


''Her bölgeye, pozisyona oyuncu bakıyoruz diyebilirim. Aramızdan ayrılacak oyuncular da olabilir. Bu oyuncular ayrıldığında, o kalitede, aynı yetenekte oyuncularla doldurmamız gerekiyor. Biz de bunun üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz"


Joaquin Fernandez sakatlığı

''Joaquin Fernandez, kontrol amaçlı hastanede. Umuyoruz ciddi bir şeyi çıkmayacak''



Fernandez'in sakatlandığı pozisyon:




#Trabzonspor
#Hajduk Split
#Hazırlık maçı
10 months ago