|

Trabzonspor, İsrailli müslüman oyuncunun peşinde

Bordo-Mavililer, bonservisi elinde bulunan İsrailli müslüman orta saha oyuncusu Bibras Natkho'nun transferinde sona yaklaştı. Aslen Adige olan Natkho'nun müslüman bir ülkede futbol hayatını sürdürmek istediği öğrenildi.

Dha
00:00 - 29/06/2014 Pazar
Güncelleme: 15:12 - 29/06/2014 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor, İsrailli müslüman oyuncunun peşinde
Trabzonspor, İsrailli müslüman oyuncunun peşinde

Prensipte anlaşmaya varılan Cezayir Milli Takımı Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in ısrarla istediği oyuncuların başında yer alan Bibras Natkho'nun transferinin olumlu gelişme sağlandı. 4 sezon oynadığı Rusya'nın Rubin Kazan takımının geçtiğimiz sezonun devre arasında Yunanistan'ın PAOK ekibine kiraladığı Bibras Natkho'nun bonservisinin elinde olduğu bildirildi. Bu yüzden elini çabuk tutan bordo-mavili yöneticiler, Bibras Natkhoyla yıllık ücreti konusunda anlaşmaya vardı.

Açıklama, yabancılar gönderildikten sonra

Menajerinin istediği imza parası konusunda Bibras Natkho'dan kolaylık isteyen yönetimin, eldeki mevcut yabancı oyuncuları gönderdikten sonra resmi açıklama yapacağı belirtildi. Bibras Natkho'nun müslüman olduğu ve bu yüzden müslüman bir ülkede futbol hayatını sürdürmek istediği öğrenildi.

Adrian'dan 2 milyon euro geldi

Trabzonspor'un Suudi Arabistan'ın El Nassr takımına 3 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ile sattığı Adrian'dan 2 milyon euro kulübün kasasına girdi. Kalan 1 milyon 250 bin Euroyu ise banka teminatı olarak alan Bordo-Mavililer, yıl sonuna kadar bu parayı da kasasına koyacak. Yönetimin Adrian'dan gelen parayla yeni transfer ettiği oyuncuların bonservis bedeli ve peşinatlarının bir bölümünü ödediği belirtildi.

10 yıl önce