|

Trabzonspor kaza yaptı

Hüseyin ve Umut'tan yoksun oynayan bordo-mavililer bıraktığı 3 puanla taraftarına büyük şok yaşattı. Konuk Denizli, ilk soğuk duşu Angelov'la yaşattı; Bangoura ile 2. darbeyi indirdi. Avni Aker'de 16 maç sonra yenilen Karadeniz ekibi, zirvede yarıştığı rakiplerini sevindirdi.

00:00 - 22/02/2009 Pazar
Güncelleme: 03:15 - 22/02/2009 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor kaza yaptı
Trabzonspor kaza yaptı

Beşiktaş beraberliğinin ardından galibiyet serisine Denizli karşısında yeniden başlamak isteyen Trabzonspor, 2-0 yenilerek hiç hesapta olmayan kayıp yaşadı. 11'de Gökhan'ın, 14'te de Tayfun'un vuruşundan sonuç çıkmadı. 15'te Bangoura'nın ortasına iyi yükselen Angelov, Denizli'yi öne geçirdi: 1-0. 40'ta kaleciden sıyrılan Gökhan'ın vuruşunu defans araya girerek çeldi.


SON VURUŞLARI YAPAMADILAR

57'de Gökhan'ın plasesinde top az farkla auta çıktı. Trabzonspor'un beraberliği aradığı dakikalarda Denizli farkı ikiye çıkardı. 60'da Angelov pasını ceza alanındaki Bangoura'ya aktardı. Bangoura, Denizlispor'u 2-0 öne geçirdi. 67'de Braga'nın sert şutunda top az farkla dışarı gitti. 83'te Barış'ın ortasında topla buluşan Selçuk'un şutundan da sonuç çıkmadı.


Şut 14, isabet 0

Denizlispor'a karşı yüzde 68'e 32'lik topla oynama üstünlüğü sağlayan Trabzonspor, 14 şut denemesinin hiçbirinde çerçeveyi bulamadı. Denizlispor ise kaleyi bulan 3 şutundan ikisini gole çevirdi.


Yanal: Ders cıkaracağız

İlk kez kazanma arzusunu yerine getiremediklerini belirten Trabzonspor Teknik Direktörü, “Yaptığımız hatalardan önemli sonuçlar alacağız” dedi.


Denizlispor mağlubiyetini değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bu yenilgiden ders çıkarmaları gerektiğini söyledi. İlk kez kazanma arzusunu yerine getiremediklerini belirten Yanal, “Bu sonucu açıkçası beklemiyorduk. Oyunun başında skoru yakalayacağımız pozisyonları harcadık. Denizli'nin ilk atağı gol oldu. Bu takımın en büyük özelliği taraftarlara büyük keyifler yaşatması. Bu mağlubiyetin onlarda oluşturduğu etkiyi hepimizi çok iyi anlıyoruz. Biz iyi bir takımız. Denizli karşısındaki hatalarımızdan önemli sonuçlar çıkaracağız” dedi.








15 yıl önce