|

Trabzonspor Sırp gol kralı Mrdja'yı getiriyor

Bordo-mavililer, Sırbistan'ın Vojvodina Kulübü'nde forma giyen Dragan Mrdja'nın transferini bitirdi. Sırbistan'da bu sezon attığı 22 golle kral olan futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kamil Anahar
00:00 - 24/05/2010 Pazartesi
Güncelleme: 01:48 - 24/05/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor Sırp gol kralı Mrdja'yı getiriyor
Trabzonspor Sırp gol kralı Mrdja'yı getiriyor

Trabzonspor'un, Sırbistan Ligi takımlarından Voyvodina'nın forvet oyuncusu Dragan Mrdja ile anlaşmaya vardı. Bordo-mavili yöneticilerin resmi açıklama yapmadığı transferi, Voyvodina Kulübü kendi resmi internet sitesinden duyurdu. Voyvodina Kulübü'nün internet sitesindeki habere göre Trabzonspor, bu sezon Sırp Ligi'nde 22 gol atan, gol krallığı yarışında zirveye oturan, aynı zamanda da sezonun en değerli oyuncusu seçilen Mrdja ile yıllığı 400 bin dolardan 3 yıllık sözleşme imzaladı. Voyvodina Kulübü'ne de 1.5 milyon Euro bonservis bedeli vermeyi kabul eden Trabzonspor, Sırp Milli Takımı'yla 2010 Dünya Kupası'nda mücadele edecek oyuncudan çok şey bekliyor. Bu arada Trabzonspor, F.Bahçeli Semih Şentürk'ü de transfer gündemine aldı.


'Güneş'le büyük başarılar yaşayacağız'

Trabzonsporlu Serkan Balcı, bu sezon iyi bir performans gösterdiğini belirterek, teknik direktör Şenol Güneş'in gelişinin bunda etkili olduğunu söyledi. Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak kapadıklarını anımsatan Serkan Balcı, “İnşallah gelecek yıl hedeflediğim lig şampiyonluğunu alırız. Tüm camianın beklentisini biliyoruz. Bunun için var gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu.



14 yıl önce