|

Trabzonspor yeni transferlerine imza attırdı

Trabzonspor, ara transferde 1461 Trabzon''dan aldığı Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan ile Kasımpaşa''dan transfer edilen Şahin Aygüneş ile resmi sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri''ndeki törende Gökhan ve Mustafa 4.5 yıllık, Şahin ise 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Şahin yeni takımında 11, Mustafa 33, Gökhan ise 90 numaralı formayı giyecek.

Aa
00:00 - 22/01/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:54 - 22/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonspor yeni transferlerine imza attırdı
Trabzonspor yeni transferlerine imza attırdı

Kulüp Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, imza töreninde yaptığı konuşmada, atılan imzaların Trabzonspor''un alt yapısına dönüşümünün bir göstergesi olduğunu vurguladı. Trabzonspor''un sezon başında 1461 Trabzon''dan 5 oyuncuyu A takıma aldığını hatırlatan Başaran, "Şu anda da 2 oyuncumuz 1461 Trabzon''dan, bir oyuncumuz da Kasımpaşa''dan kadromuza katılıyor. Şahin de Trabzon kökenli bir evladımız, kendisi Sürmeneli. Tüm transferlerimizin Trabzonspor'' a çok yararlı olacağına inanıyorum. Hepsine Trabzonspor''da başarılar, mutluluklar diliyorum. İnanıyorum ki kendileri Trabzonspor''dan milli takıma kadar yükseleceklerdir. Ben onlardan bu azmi göstermelerini de bekliyorum. Kendilerine başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi.

Trabzonspor kulübüne kendisine güvendiği ve transfer ettiği için teşekkür eden Şahin, "Benim için burada oynamak büyük onur. 4 senelik Kasımpaşa macerasından sonra buraya gelmek çok güzel. Burada uzun seneler geçirmek ve başarılı olup taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum. Trabzonspor''a faydalı olacağımı umuyorum." diye konuştu.

Mustafa Akbaş da, Trabzonspor''da olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "Çocukluğumdan beri taraftarı olduğum Trabzonspor''a imza attım. İnşallah formanın hakkını veririm. Bizim bir misyonumuz da 1461 Trabzon''daki arkadaşlarımızın önünü açmak. İnşallah burada başarılı olduktan sonra formayı bir daha çıkartmam." dedi.

Gökhan Alsan ise bir hayalini daha gerçekleştirdiği için duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kendisine güvenen hocalarını utandırmayacağının sözünü veren genç futbolcu, şöyle konuştu:

"Trabzonspor formasını ve armasını taşımak çok kolay değil. Bizim şu anda yapacağımız tek şey çok fazla çalışıp hocamızın bize şans vermesini sağlamak. Bu forma altında şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Bunu başarmak kolay değil ama elimden geleni yapacağım."

Sakatlığı nedeniyle devre arası kampında takımla çalışmalara katılamayan Gökhan, doktor nezaretinde çalışmalarına devam ettiğini, pazartesi gününden itibaren de takımla çalışmalara başlayacağını söyledi.

10 yıl önce