|

Trabzonspor'a Cardozo morali

Sezonun ardından belindeki sakatlık nedeniyle ameliyat olan, 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Cardozo, erken form tuttu. Paraguaylı golcünün bu performansı, teknik direktör Şota Arveladze'yi memnun etti.

Yeni Şafak
04:00 - 21/07/2015 Salı
Güncelleme: 02:27 - 21/07/2015 Salı
Yeni Şafak

q Forvet transferi konusunda sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da Oscar Cardozo'nun beklenenden kısa sürede sahalara dönmesi teknik heyet ve yönetimi, sevindirdi. Sezonun bitimimin ardından belindeki sakatlığı nedeniyle ameliyat olarak 6 ay sahalardan uzak kalması gündeme gelen, Arjantin'de yapılan özel tedavi ile durumu iyiye giden Paraguaylı golcü, idmanlardaki performansıyla da 'maşallah' dedirtti. Geçen sezon 17 golle takımın en golcüsü olan Cardozo, idmanda attığı 5 golle de muhteşem bir geri dönüş yaşadı.



CONSTANT'IN DA DURUMU İYİ


UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Differdange 03 takımı ile oynanan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kevin Constant'dan da iyi haber geldi. Sakatlığı düzelen ve Almanya kampında takımla çalışmalara başlayan Gineli futbolcu, çift kale maçlarda savunmanın solunda denendi. Constant'ın rövanş maçında forma giyebileceği belirtildi.



Daha güçlü dönüyorum


Savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, "Trabzonspor'dan gittim ama daha güçlü olarak döndüm" dedi. Tecrübeli oyuncu, kadro dışı kalıp takımdan ayrılmasına ilişkin bir soruya, "Geçmişi konuşmanın, ne kulübümüze ne sizlere ne de kendime bir faydası


olacağını düşünmüyorum. Artık önüme bakıyorum, yeni bir sayfa açtım. Trabzon'dan gittim ama daha güçlü döndüm" diye konuştu.



Lüksemburg'da bir maç daha oynanacak


Trabzonspor'un Differdange 03 ile Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçının ardından bu ülkede bir hazırlık maçı daha yapmayı planladığı öğrenildi. Bordo-mavililerin, hangi takımla oynayacağı henüz kesinlik kazanmazken karşılaşmanın tarihinin


26 Temmuz Pazar olacağı belirtildi.



Yine de forvet aranıyor!



Trabzonspor yönetimi, Cardozo'nun sakatlığını çabuk atmasına rağmen Yatabare ve Waris gibi golcülerin formsuzluğu nedeniyle forvet transferini kaçınılmaz görüyor. Bordo-mavililerin, gündemine gelen isimler Southamptonlı Pablo Osvaldo ve Rubin Kazan-


da oynayan Gürcü golcü Solomon Kvirkvelia. Yüksek maliyet nedeniyle forvet transferinde zorlanan bordo-mavililer, yeni transferi kampa yetiştirmeyi amaçlıyor.



#Trabzonspor
#Cardozo
#Differdange
9 yıl önce