|

Trabzonspor'a derbi öncesi sakatlık şoku

Trabzonspor Dünya Kupası arasında, Türkiye Kupası'ndaki Samsun ve Süper Lig'deki Fenerbahçe maçı öncesi çalışmalarına Trabzon'da devam ediyor. Maxi Gomez ve Larsen'in de döndüğü idmanda Stefano Denswil şoku yaşandı. Kulüpten yapılan açıklamada, 29 yaşındaki stoperin kas yaralaması yaşadığı belirtildi.

Haber Merkezi
14:39 - 16/12/2022 Cuma
Güncelleme: 14:53 - 16/12/2022 Cuma
Yeni Şafak
Stefano Denswil
Stefano Denswil

Dünya Kupası arasının bir bölümünü Antalya'da kamp yaparak geçiren ve geçtiğimiz hafta Kocaeli'de Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçının ardından Trabzon'a dönen ve çalışmalarını burada sürdüren bordo-mavililere derbi öncesi Denswil'den kötü haber geldi.

Arka uylukta kas yaralanması

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın dün yapılan antrenmanı esnasında sağ uyluk arka bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Stefano Denswil’in yapılan muayene ve MR görüntülenmesi sonucunda sağ uyluk arka bölgesinde kas (hamstring) yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır" denildi.

Derbide olması beklenmiyor

29 yaşındaki Surinam asıllı Hollandalı'nın Türkiye Kupası'ndaki Samsunspor ve Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe derbisinde oynaması beklenmiyor.

#Stefano Denswil
#Trabzonspor
#Süper Lig
1 yıl önce