|

Trabzonspor''da 3 imza birden

Altınordu''dan Gökhan Karadeniz ve Orduspor''dan Anıl Taşdemir ile 3 yıl, Gaziantepspor''dan Turgut Doğan Şahin ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 21/06/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:12 - 20/06/2014 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor''da 3 imza birden
Trabzonspor''da 3 imza birden

Elazığspor''dan Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler, Ajax Kulübü''nden Serhat Çakmak''ı, altyapıdan Batuhan Artarslan''ı transfer eden Trabzonspor, dün de Altınordu''dan Gökhan Karadeniz, Orduspor''dan Anıl Taşdemir ve Gaziantepspor''dan Turgut Doğan Şahin''e resmi sözleşme imzalattı. Turgut Doğan, Anıl Taşdemir ve Gökhan Karadeniz, dün Trabzon''a gelirken bu oyuncular sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Anıl, Gökhan ve Turgut, sağlık kontrolünün ardından düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. Anıl ve Gökhan ile 3, Turgut Doğan ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Son yerli adayları İshak ve Adem

Trabzonspor''un yerli transferinde son adayları Kardemir Karabüksporlu İshak Doğan ve Kasımpaşalı Adem Büyük. Karabükspor''a İshak''a karşılık Soner Aydoğdu ve bonservis ücreti teklif eden Trabzonspor, Adem Büyük için de Kasımpaşa''ya Colman''ı teklif etti. Trabzonspor yönetimi, bu iki transfer için Kasımpaşa ve Karabükspor Kulübü''nden cevap bekliyor.

Göksu ve Gökhan Şanlıurfaspor''da

Trabzonspor, geçen sezonun devre arasında A takıma alınan Gökhan Alsan ile geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon''da forma giyen Göksu Alhas''ı PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor''a kiraladı. İki oyuncu, 1 yıl süreyle Şanlıurfaspor forması giyecek.

Dwight Hardy Trabzonspor''da

Trabzonspor Medıcal Park''ta transfer atağı devam ediyor. Bordo-mavililer, İtalya Ligi''nin önemli skorerlerinden Dwight Hardy ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Türkiye''yi Avrupa kupalarında temsil edecek Trabzonspor Medical Park, Novica Veliçkoviç ve Sean Marshall ile sözleşme imzalamıştı.

10 yıl önce