|

Trabzonspor'da rota Christiansen

Bordo-mavili takımın futbol koordinatörü Özkan Sümer yönetime Danimarka'nın Brondby takımında oynayan yıldız oyuncuyu önerdi. Cale'nin satılması halinde sol kanada Christiansen'in monte edileceği öğrenildi.

Kamil Anahar
00:00 - 28/06/2009 Pazar
Güncelleme: 02:54 - 28/06/2009 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor'da rota Christiansen
Trabzonspor'da rota Christiansen

Transfer çalışmalarını ara vermeksizin sürdüren Trabzonspor'da gündemdeki isimlere Jan Christiansen de eklendi. Futbol Koordinatörü Özkan Sümer'in çıplak gözle izlediği Danimarkalı futbolcu hakkında yönetime verdiği raporda “Atak yönü çok kuvvetli. Sol ayağını çok iyi kullanıyor ve 90 dakika oyundan kopmuyor. Mücadeleci bir kimliğe sahip” gibi olumlu ifadeler kullandı. Sümer'den gelen rapor üzerine Trabzonspor yönetiminin bu futbolcuyu değerlendirmeye aldığı, Hırvat Cale'nin takımdan gönderilmesi halinde gelecek sezon sol kanata monte edilmesinin düşünüldüğü ifade edildi. Bordo-mavililer, Almanya'nın Hamburg kulübü tarafından istenen Hırvat futbolcu Cale'yi bonservisiyle verip buradan elde edilecek gelirle 27 yaşındaki Danimarkalı oyuncuyu almayı hedefliyor. Bu arada Trabzonsporlu Rigobert Song, Kamerun Milli Takımı kaptanlığının 10. yıldönümünü ülkesinde düzenlenen törenle kutladı. Song ayrıca Arsenal formasını giyen yeğeni Alexander Song'un düğün törenine de katıldı.


Engin Baytar çarşamba Davraz'da

Trabzonspor, daha önce anlaşma sağladığı Engin Baytar transferini resmileştirdi. G.Birliği'nin geçen sezon Eskişehirspor'da kiralık oynayan futbolcusu Engin'in bordo-mavili kulüple 2 yıllığına anlaştığı bildirildi. Engin Baytar, çarşamba günü yeni kulübüyle sözleşme imzalayacak ve hemen ardından Davraz kampına katılacak. Öte yandan dün başlanan kampa izinli olan Song, Yattara, Colman, Alanzinho, Cale ve Isaac'ın daha sonra dahil olacağı belirtildi. Yeni transfer Tjikuzu ise İstanbul'dan kafileye katıldı.


15 yıl önce