|

Trabzonspor'da savunma harekatı

Bordo-mavilililer, Hasan Ali Kaldırım, Odrej Celustka için temasları hızlandırırken, Rus Georgi Schennikov ile ilgilendiği iddia edildi.

00:00 - 30/06/2011 четверг
Güncelleme: 00:56 - 30/06/2011 четверг
Yeni Şafak
Trabzonspor'da savunma harekatı
Trabzonspor'da savunma harekatı

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in takıma takviyeler istemesi üzerine yönetim harekete geçti. Güneş'in takviye istediği savunmanın soluna ve stoper arayışlarını sürdüren bordo-mavililer, Kayserispor'un sol beki Hasan Ali ile Slavia Prag'ın genç yıldızı Celustka'yı kadrosuna katmak için temasları hızlandırdı. Celustka'nın imzası için yabancı kontenjanının boşalması beklenirken, Hasan Ali için 3 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği belirtildi.

GEORGİ SCHENNİKOV İDDİASI

Trabzonspor'un savunmadaki son adayı ise Rus futbolcu Georgi Schennikov olduğu iddia edildi. Hem sol bek hem de stoper oynayan 20 yaşındaki Schennikov, Rusya 1. Lig takımlarından CSKA Moskova forması giyiyor. Bordo-Mavililer, daha önce Kopenhag'ın 21 yaşındaki stoperi Zanka, Tunus Milli takımının forma giyen Young Boys'un 24 yaşındaki defans oyuncusu Ammar Jemal'ı gündemine almıştı.





İkinci etap için Hollanda'ya gitti

Yeni sezon öncesi hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan Trabzonspor, yurt dışı kampı için dün Hollanda'ya gitti. 11 Temmuz'a kadar Arnheim'e bağlı Hoendorloo kasabasında çalışmalar yapacak olan bordo-mavili takım, daha sonra Tegelen kasabasına geçecek. Bu arada Trabzonspor'da 1. kaptanlığa kaleci Tolga getirildi.




13 лет назад