|

Trabzonspor'da transfer zirvesi

Teknik direktör Tekelioğlu'nun verdiği isimlerle ilgili temaslarda gelinen noktayı değerlendirecek bordo-mavili yönetim, girişimlerde bulunulan oyuncuların transferlerini görüşecek. Lokomotiv Moskovalı Denisov, Gaziantepsporlu Muhammet Demir ve Akhisar'dan Güray, transferi düşünülen oyuncular.

Yeni Şafak ve
06:00 - 4/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 03:01 - 4/01/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor'da bir ay önce göreve gelen yönetim kurulu, kulübün ekonomik durumunun yanı sıra takımı güçlendirme adına da hamleler yapmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda ilk yarının bitimiyle birlikte teknik direktör Sadi Tekelioğlu'ndan rapor alan yönetim kurulu transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bugün Muharrem Usta başkanlığında olağan haftalık toplantısını Trabzon'da yapmayı planlayan yönetim kurulu Tekelioğlu'nun verdiği isimlerle ilgili temasların geldiği noktayı değerlendirecek.Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında forma giyen sol kanat savunma oyuncusu Vitali Denisov'un bonservisinde indirim bekleyen yönetim Gaziantepspor'a Muhammet Demir için de verdiği teklifin cevabını bekliyor. Muhammet Demir'e karşılık Soner ve İshak'ın yanısıra 2 milyon Euro öneren Trabzonspor yönetimi Kayserisporlu Ömer Bayram için de hamlesini Denisov'un transferinden gelecek gelecek habere göre şekillendirecek. Yönetim ayrıca Akhisar Belediyespor'da forma giyen Güray Vural'ı da listeye aldı.



'Türk Messi' Abdülkadir sahada

Trabzonspor'da teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Muhammet Beşir ve Yusuf Yazıcı'dan sonra Adanaspor ile oynanacak kupa maçında, UEFA.com'un 'Türk Messi' yakıştırması yaptığı altyapı futbolcusu Abdülkadir Ömür'e şans tanıyacak. UEFA, 16 yaşındaki Ömür için, "Türk futbolunun yeni yıldızı Karadeniz'den yükseliyor. Orta saha oyuncusu yetenekleriyle dudak ısırtıyor" yorumunu yapmıştı. Bu arada devre arası izni biten Trabzonspor'da, ikinci yarı hazırlıklarına dün başlandı.



#Trabzonspor
#zirve
#transfer
8 yıl önce