|

Trabzonspor'da transferler açıklanıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da bu hafta bazı isimlerin açıklanması bekleniyor. Denizlispor'dan Leandrinho, PSG'den Kimpembe, Independiente'den Cuesta ve Aquino, Juventus'tan Francesca Cassata ve Polonyalı Marcin Kaminski ile ilgilenen bordo mavililerin bir kaç oyuncuyu bu hafta kamuoyuna duyuracağı ifade edildi.

Yeni Şafak
17:00 - 6/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:38 - 6/06/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal.
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal.

Trabzonspor'da transfer suskunluğu son buluyor. Bordo mavililerde günlerdir süren transfer çalışmalarında artık sona gelindi. Gelecek sezon öncesi en az 7 ismi kadrosuna katması beklenen kulüpte çalışmalar son sürat devam ederken bazı isimlerle prensip anlaşmasına varıldı.



Stoper için 3 isim öne çıkıyor

Trabzonspor'un stoper listesinde öne çıkan isimler Polonyalı Marcin Kaminski, Arjantinli Victor Cuesta ve PSG'de forma giyen Kimpembe. Bordo mavili kulübün yöneticilerinin 3 isimle ilgili de yoğun bir çalışma yaptığı ve özellikle Kaminski ve Kimpembe trasferlerinde sona gelindiği belirtiliyor. Arjantin basınına yansıyan haberlere göre ise Cuesta için kiralama teklifinde bulunan bordo mavililer ilk görüşmeden ret yanıtı aldı.





Aquino ve Ndiaye
için bilgi alındı

Trabzonspor'un orta saha için görüştüğü isimler arasında Independiente'den Aquino ve Osmanlıspor'dan Ndiaye isimleri öne çıkıyor. İki futbolcu için de kulüpleriyle temasa geçen Trabzonspor'un oyuncuların transfer şartlarıyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi. Ayrıca Juventus'un genç oyuncusu Francesca Cassata'nın da kiralık olarak Trabzonspor'a önerildiği belirtildi.








Leandrinho transferi bitti mi?

Trabzonspor'un transfer gündemini meşgul eden Leandrinho konusunda ise sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ersun Yanal'ın da forvet alternatifi arasında olan futbolcu için bordo mavililerin serbest kalma bedelini ödemesi bekleniyor. Bu sezon Denizlispor formasıyla 30 resmi maça çıkan Brezilyalı forvet 17 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Bu hafta sonuna kadar bazı transferleri sonuçlandıracağı belirtilen yönetimin bu isimleri de kamuoyu ile paylaşacağı ifade edildi.




#Trabzonspor
#Leandrinho
#Ersun Yanal
#Marcin Kaminski​
8 yıl önce