|

Trabzonspor'da zorunlu rotasyon zamanı

Hafta sonu deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Trabzonspor'da sarı kart cezalısı Bakasetas ve Trezeguet'nin cezalı olması, Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı nedeniyle teknik direktör Abdullah Avcı kadroda zorunlu değişikliğe gidecek.

Haber Merkezi
09:42 - 9/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 13:14 - 9/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonspor'da çalışmalar devam ediyor
Trabzonspor'da çalışmalar devam ediyor

FIFA 2022 Dünya Kupası arasından önce son maçına Ankara deplasmanına çıkacak olan Trabzonspor'da önemli oyuncuların cezalı ve sakat olması teknik direktör Abdullah Avcı'yı düşündürüyor.

Konyaspor ile evinde oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Abdülkadir Ömür'ün yanı sıra aynı maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Bakasetas ile Trezeguet'nin Ankaragücü maçında forma giyemeyecek olması bordo-mavili takımda zorunlu değişikliği de beraberinde getirdi. Avcı, bu oyuncuların yerine görev vereceği futbolcuları belirlemeye çalışırken, Yusuf Yazıcı, Bardhi ve Djaniny en güçlü isimler olarak öne çıkıyor.

Yusuf Yazıcı yerine dönüyor

Konyaspor maçında cezası nedeniyle oynamayan Eren'e sol bekte yeniden forma vermeyi planlayan teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Bakasetas'ın yerine iki maçlık cezası sona eren Yusuf Yazıcı'ya, bir diğer cezalı oyuncu Trezegeuet'nin yerine de Bardhi'yi ilk on birde sahaya çıkarması bekleniyor. Adalesinde ödem oluşan ve durumu maç gününe kadar takip edilecek olan Abdülkadir Ömür'ün iyileşmemesi halinde ise bu oyuncunun yerine de Djaniny görev yapacak.

  • Trabzonspor'a döndükten sonra sağ kenar hücum bölgesinde ve forvet hattında oynayan Yusuf Yazıcı, Ankaragücü karşısında forma giymesi halinde ilk kez ideal mevkisinde görev yapacak.

#Trabzonspor
1 yıl önce
default-profile-img