|

Trabzonspor'dan geleceğe yatırım

Transferin hızlı takımlarından bordo-mavililer, dün gelecek vaad eden genç oyunculardan Necdet Kaba, Zafer Aydoğdu, Mustafa Yumlu ve Seçluk Yıldırım'a imza attırdı. Trabzonspor, kaleci problemini ise Senagalli Tony Sylva ile anlaşarak çözdü.

Kamil Anahar
00:00 - 11/06/2008 Çarşamba
Güncelleme: 01:36 - 11/06/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonspor'dan geleceğe yatırım
Trabzonspor'dan geleceğe yatırım

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, 4 oyuncuyla sözleşme imzaladı. A. Sebatspor'dan Necdet Kaba ile 5, Zafer Aydoğdu ile 3, Arsin- spor'dan Mustafa Yumlu ve Selçuk Yıldırım ile de 5'er yıllık sözleşme yapıldı. Halkla ilişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu, yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana teknik heyet ile diyalog halinde takımı yeniden yapılandırma sürecine girdiklerini ve bir dizi transfer gerçekleştirdiklerini belirtti. Erkuloğlu, “Unutulmamalıdır ki Trabzonspor, geçmişte çevre illerden aldığı futbolcularla büyük başarılara imza atmıştır. Bu arkadaşlarımızın da uzun yıllar Türk futboluna büyük hizmetler edecektir” dedi.


BONSERVİSİ 800 BİN EURO

Uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, sonunda aradığı kaleciyi buldu. Senegal Milli Takımı ve Fransa'nın Lille ekibinin kalesini koruyan Tony Mario Sylva ile anlaşmaya varan bordo-mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi bugün Türkiye'ye getiriyor. 33 yaşındaki file bekçisi ile her konuda anlaşmaya varıldığı ve bonservis probleminin de aşıldığı kaydedildi. 1.85 boyundaki tecrübeli eldivenin, Lille ile yapılan pazarlıklar sonucu bonservis sorununun halledildiği ve bu kulübe 800 bin euro ödendiği öğrenildi. Senagalli kalecinin kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyordu.

16 yıl önce