|

Trabzonspor'dan transfer harekatı

Başkan Sadri Şener'in bu transferleri sonlandırmak üzere özel olarak görevlendirdiği eski mali sayman Mahmut Aksu, Almanya'ya giderek Stuttgart'ın forveti Pogrebnyak ve Wolfsburg'lu orta saha oyuncusu Kahlenberg için kulüpleriyle pazarlıklara başladı.

Kamil Anahar
00:00 - 24/12/2010 Cuma
Güncelleme: 00:35 - 24/12/2010 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor'dan transfer harekatı
Trabzonspor'dan transfer harekatı

Trabzonspor'da eski mali sayman Mahmut Aksu'nun, başkan Sadri Şener tarafından 2 oyuncunun transferini bitirmek için özel görevlendirildiği ileri sürüldü. Aksu'nun Almanya'da teknik direktör Şenol Güneş'in daha önce alınmasını istediği Rus forvet Pavel Pogrebnyak ile birlikte Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Kahlenberg'in transferini sonlandırmaya çalıştığı belirtildi. İki sezon önce Woflsburg'a transfer olan ama burada aradığını bulamayan Danimarka A Milli takımının da oyun kurucusu olan 27 yaşındaki futbolcu ile Temmuz ayında anlaşmaya varılmış ama kulübü yüksek para talep etmişti.

ROMAN KEİNAST DA LİSTEDE

Stuttgart'ın Rus forveti Pavel Pogrebnyak da pivot forvet olarak istenen bir oyuncuydu. Teknik direktör Şenol Güneş de, Jaja'yı değil, bu futbolcuyu talep etmişti. Fakat Stuttgart yüksek bonservis bedeli talep edince, Trabzonspor geri adım atmıştı. Aksu'nun Pogrebnyak'ın işini 3.5-4 milyon euroya ya da Alanzinho+para karşılığı bitirme çabası gösterdiği ileri sürüldü. Pogrebnyak'ta bir sorun çıkması halinde ise Mahmut Aksu'nun Avusturya'ya geçerek, İzleme Komitesi Üyeleri tarafından çok beğenilen Strum Graz'ın 26 yaşındaki forveti Roman Keinast'la ilgili çalışma yapacağına işaret edildi.



13 yıl önce