|

Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı'nın takımdan ayrılmak istediğini ancak Lille kulübünün yeterli bir teklif yapmadığı için transferin şu aşamada askıda olduğunu açıkladı.

22:05 - 17/07/2019 Çarşamba
Güncelleme: 22:50 - 17/07/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Ahmet Ağaoğlu
Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı'nın Lille'e transfer ihtimali hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'nun Bein Sports'a verdiği demeç şöyle;

  • "Hiçbir şekilde Yusuf'u gönderme taraftarı değiliz. Abdülkadir'le alakalı da aynı şeyleri söyledim. Kadromuzu mümkün olduğunca muhafaza edip, takviyelerle yola devam etmeyi amaçladık. Yalnız Yusuf'un kafasında yerleşmiş olan futbol hayatına dışarıda devam etme arzusu var. Kendisiyle çok uzun konuşmalar yaptık. Önümüzdeki sene gitmesinin daha doğru olacağını söyledik ancak kendisi ısrarla gitmek istediğini beyan etti. Bu defa konu farklı bir platforma taşınmış oluyor. Eğer gidecekse, kulübün menfaatleri doğrultusunda ve kendisine yakışan bir şekilde gitmesi gerektiğini ifade ettik. Bütün kamuoyunun da malumu olduğu için söylemekte bir zarar görmüyorum. Kendisine tek ciddi teklif Lille kulübünden geldi. Ancak Lille kulübü de yırtık 5 euroları bantla yapıştıran bir kulüp. Orada Trabzonspor'un beklentilerini karşılayan ve Yusuf'un değerini yansıtan bir rakamla karşımıza çıkmadılar. Dolayısıyla bu konu şimdilik askıda."

#​Trabzonspor
#Yusuf Yazıcı
5 yıl önce