|

Trabzonsporlu 4 oyuncudan büyük fedakarlık

.

Dha
00:00 - 9/10/2013 Çarşamba
Güncelleme: 12:31 - 9/10/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonsporlu 4 oyuncudan büyük fedakarlık
Trabzonsporlu 4 oyuncudan büyük fedakarlık

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, takımın genel performansından memnun olduklarını belirterek, "Fenerbahçe maçında 4 futbolcumuz iğne ile oynadı. Bu özverilerini unutmayacağız" dedi.

Yönetim olarak takımın şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun olduklarını belirten Çakıroğlu, "Takımımızın bugüne kadar yaptıkları belli. Avrupa'daki maçlarımızda sergilediğimiz performans ortada. Son Fenerbahçe maçında 4 oyuncumuz iğnelerle oynadı. Buna rağmen hepsi yüreğini ortaya koydu ve çok iyi bir maç çıkardılar. Bu özverilerini unutmayacağız. Gerek teknik heyetimize gerekse futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yönetim olarak takımımızın daha iyi duruma gelmesi adına kendi üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.

LEGİA VARŞOVA'YI TURGAY KARSLI İZLEDİ

Bu arada teknik direktör Mustafa Akçay'ın, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile yapacağı maç öncesi rakip takımı analiz etmek için Polonya'ya gönderdiği yardımcısı Turgay Karslı rakibin deplasmanda Wisla Krakow ile oynadığı maçı izledi ve Akçay'a geniş bir rapor sundu. Bu rapor ve izlediği diğer kasetlerden sonra rakibini analiz eden Akçay, Avni Aker'de oynanacak olan maçta üç puanı alıp gruplardan çıkma adına önemli bir avantaj yakalamak istiyor.

YÖNETİM ÖDEMELERİ AKSATMIYOR

Trabzonspor yönetimi Avrupa'da yoluna kayıpsız devam eden ligde de tırmanışa geçen futbolcuları ödüllendiriyor. Yönetimin futbolcu taksitlerini ödemede gecikme yaşatmadığı ve kulübe gelen girdilerle ilk ödemelerin futbolculara yapıldığı belirtildi. Ekim ayının son günlerinde UEFA'dan da nakit girdisi almayı planlayan yönetimin böylelikle ekonomik anlamda biraz daha nefes alması bekleniyor. Trabzonspor yönetimi tüm gelirlerin temlikli olması nedeniyle görevi devraldığı günden itibaren yeni sponsor arayışlarını da sürdürüyor.

HAZIRLIKLAR YARIN BAŞLIYOR

Trabzonspor ligin 8'inci Haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın akşam 18.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. Milli takım kamplarında bulunun futbolcuların dışında tüm futbolcuların katılacağı antrenmanda teknik direktör Mustafa Akçay'ın oyuncularından sadece saha içine odaklanmalarını isteyeceği öğrenildi.


11 yıl önce