|

Trabzonspor'u Avrupa'ya taşımak için buradayım!

Kamil Anahar
00:00 - 10/06/2008 Salı
Güncelleme: 02:14 - 10/06/2008 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor'u Avrupa'ya taşımak için buradayım!
Trabzonspor'u Avrupa'ya taşımak için buradayım!

Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından Hrvoje Cale ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan başkan yardımcısı Muammer Saka, Dinamo Zagreb takımından aldıkları 23 yaşındaki futbolcunun Hırvatistan'da göstermiş olduğu başarıyı Trabzonspor'da da göstereceğine inandıklarını belirterek, “Hrvoje Cale kendisini ispatlamış bir oyuncu. Başarılarını daha da üstüne çıkarak burada sürdürecektir. Transferin hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Trabzon'da olmaktan mutlu olduğunu belirten Cale, “Trabzonspor'un gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da bilinen bir kulüp olduğunu biliyorum. Gelecek yıl iyi çalışıp Trabzonspor'u Avrupa Kupalarına taşımak istiyoruz” dedi. Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğini duyduğu zaman Vugrinec'i aradığını belirten Cale, “Kendisi hiç düşünmeden imza atmamı söyledi. Vugrinec, bana Trabzon'un 4 büyük kulüpten biri olduğunu belirterek, tereddütsüz imza atmam konusunda bana güvence verdi” dedi.


Önce gezdi, sonra imzaladı

Önce Trabzonspor Müzesini gezen Hırvat futbolcu Hrvoje Cale, daha sonra kendisini 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Cale, uzun vadede hedefinin Real Madrid'te oynamak olduğunu söyledi.


Senegalli kaleci Sylva ile anlaşıldı

Transferin hızlı ekibi Trabzonspor, kaleci arayışlarında sona yaklaştı. Bordo-Mavililerin, Fransa'nın Lille takımında forma giyen Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva ile prensipte anlaştığı bildirildi. Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından izlenen kaleci ile her konuda anlaşıldığı öğrenildi. 33 yaşındaki file bekçisinin birkaç gün içerisinde imza atması bekleniyor.


16 yıl önce