|

Trabzonspor'un Davras kampı sona erdi

Cihan
00:00 - 10/07/2009 Cuma
Güncelleme: 17:28 - 10/07/2009 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor'un Davras kampı sona erdi
Trabzonspor'un Davras kampı sona erdi

Trabzonspor, Isparta Davras'ta yaptığı 13 günlük yurt için kampını tamamladı. Kamptaki son idmanını bu sabah yapan bordo-mavili futbolculara, iki gün izin verildi. Pazartesi günü tekrar toplanacak olan Karadeniz temsilcisi, ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya gidecek.

Trabzonspor, yurt dışı kampını 13 Temmuz - 26 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'nın Mierlo kentinde gerçekleştirilecek. Bordo-Mavililer, burada dört de hazırlık maçı oynayacak.

Bu arada, teknik direktör Hugo Broos, yurt dışı kampına götüreceği oyuncu kadrosunu da belirledi. Broos, 29 kişilik kamp kadrosunu 24'e indirdi. Bordo-mavili ekipte Davras'a götürülen genç futbolcular Kadir Keleş, Erhan Kurt, Ziya Şakar ve Abdullah Karmil ile Manisaspor'a kiralanması gündemde olan Promise Isaac Hollanda kamp kadrosuna alınmadı. Buna karşılık, Davras kampında gösterdikleri performansla dikkat çeken genç futbolcular Göksu Alhas, Mustafa Yumlu ve Eren Görür ise teknik direktör Broos tarafından yurt dışı kamp kadrosuna da alındı.

Trabzonspor'un, 24 kişilik yurt dışı kamp kadrosunda şu futbolcular yer alacak: Egemen Korkmaz, İbrahima Yattara, Rigobert Song, Tony Mario Sylva, Tolga Zengin, Onur Recep Kıvrak, Alanzinho, Barış Memiş, Hrvoje Cale, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Ferhat Görür, Eren Görür, Giray Kaçar, Gökhan Ünal, Göksu Alhas, Gustavo Colman, Mustafa Yumlu, Selçuk İnan, Serkan Balcı, Tayfun Cora, Razundara Tjikuzu, Umut Bulut ve Zafer Yelen.

FORMA NUMARALARI BELLİ OLDU

Trabzonsporlu futbolcuların yeni sezonda giyeceği forma numaraları da belli oldu. Bordo-mavili ekipte 61 numaralı formayı yeni sezonda İbrahima Yattara'nın giyeceği açıklandı. Trabzonsporlu futbolcuların 2009-2010 sezonunda kullanacakları forma numaraları şöyle: Tony Mario Sylva 1, Göksu Alhas 2, Hrvoje Cale 3, Rigobert Song 4, Engin Baytar 5, Ceyhun Gülselam 6, Zafer Yelen 7, Selçuk İnan 8, Gökhan Ünal 9, Umut Bulut 10, Barış Memiş 11, Ferhat Öztorun 15, Egemen Korkmaz 16, Tayfun Cora 18, Gustavo Colman 20, Eren Görür 22, Giray Kaçar 23, Alanzinho 25, Mustafa Yumlu 26, Razundara Tjikuzu 28, Tolga Zengin 29, Serkan Balcı 30, Onur Recep Kıvrak 35 ve İbrahima Yattara 11.

İSTANBUL'DAKİ TARAFTARLAR İÇİN UÇUK

Öte yandan, geçtiğimiz sezon deplasman kombinesi uygulaması başlatan Trabzonspor yönetimi, önümüzdeki sezon da İstanbul'daki taraftarlara yönelik yeni bir çalışma başlattı.

Bordo-mavili yönetim, İstanbul'daki taraftarların da Avni Aker Stadı'nda oynanacak maçları izleyebilmeleri için özel uçak kaldıracak.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Takımımızın 2009-2010 sezonunda oynayacağı müsabakalar için taraftarlarımıza yönelik olarak İstanbul'dan özel uçak kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Buna göre, yıllık deplasman kombinesi benzeri bir uygulamayla yapılması planlanan organizasyonda oluşturulacak olan kafile, ekibimizin Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacağı tüm müsabakalar için Trabzon'a gelip, karşılaşmayı izledikten sonra İstanbul'a geri dönecek. Talebe göre daha sonra belirlenecek olan fiyata maç bileti ve uçak seyahati dahil olacak."

Organizasyona katılmayı düşünen taraftarların Trabzonspor kulübü ile irtibata geçmeleri istendi.

15 yıl önce