|

Trabzonspor’un en istikrarlı isimleri: Onur ve Durica

Süper Ligde ilk 10 haftada Trabzonsporda Onur ve Durica en çok süre alan, Yusuf Erdoğan ile Onazi ise en golcü isimler oldu.​

Yeni Şafak
12:23 - 13/11/2016 Pazar
Güncelleme: 12:34 - 13/11/2016 Pazar
DHA
Trabzonspor'da 10 hafta sonunda en çok gol atan isimler Yusuf Erdoğan ve Onazi oldu.
Trabzonspor'da 10 hafta sonunda en çok gol atan isimler Yusuf Erdoğan ve Onazi oldu.

Teknik direktör Ersun Yanal, 25 kişilik futbolcu kadrosuna sahip Trabzonsporda ligin ilk 10 haftasında 19 oyuncusuna forma şansı verdi, bunların arasında en çok süre alan oyuncular ise, 10 maç boyunca sahada tutulan Onur Recep Kıvrak ile Jan Durica oldu. Yanal, Onur ve Duricanın ardından Mehmet Ekiciye 10 maçta 838 dakika, Okay Yokuşluya 10 maçta 725 dakika, Zeki Yavru ile Uğur Demiroka da 8er maçta 720şer dakika şans tanıdı.



Yenlerde en az süre alan Sheidaev
ve İbanez

Esteban Alvaradonun yanı sıra Furkan Taş, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Ramil Sheidaev gibi genç oyuncuların ligde şans bulamadığı bordo mavililerde, diğer 13 futbolcu ise 700 dakikanın altında sahada kaldı. Trabzonsporda lig maçlarında forma giyen oyuncular arasında Serge Akakpo 2 maçta 3 dakika ve Luis İbanez ise 4 maçta 122 dakika ile en az sahada kalan oyuncuların başında yer aldı. Sezon başında takıma katılan futbolcular arasında ligde forma şansı bulamayan Sheidaevin yanı sıra İbanez de en az süre alan isim oldu.






En golcüler Yusuf ve Onazi

Trabzonsporda Spor Toto Süper Ligin ilk 10 haftasında atılan 7 golün 4ü Ogenyi Onazi ve Yusuf Erdoğandan geldi. Bordo mavililerde Onazi ve Yusuf 2şer gol kaydederek ligde takımı adına en golcü isimler oldu, Mehmet Ekici, Uğur Demirok ve Dame Ndoye de birer gol kaydederek skora katkı sağladı.









#Trabzonspor
#Süper Lig
7 yıl önce