|

Trabzonspor’un iştahı kabardı

Bourceanu’nun geri dönme önerisine teknik direktör Ersun Yanal'ın, “Tanımadığım futbolcuyla çalışmam” cevabı üzerine ön libero arayışına hız veren yönetim, Milanlı De Jong'u da alternatifler arasına ekledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/01/2015 Cuma
Güncelleme: 22:25 - 29/01/2015 Perşembe
Yeni Şafak
Ara transferde hem kadrosunu güçlendirip hem de yabancı oyuncuları eritmeye çalışan Trabzonspor’un önceliği ön libero olurken bordo-mavili yönetim bir yandan da alıcı yolu bekliyor. Yunan Avraam Papadopoulos'u Çin'in Shanghai Greenland FC Kulübü'ne satan ve öncelikle ön liberoya transfer yapacak olan bordo-mavili kulübün listesi bir hayli kabarık. Eskişehirsporlu Aytaç Kara’dan henüz sonuç alamayan Ozan Tufan ve Şener için rakam yükselten Trabzonspor’un gündemine son olarak Milan’la olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek Nigel De Jong girdi. 

YATABARE SATILSIN İSTEMİYOR

Yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Trabzon'da Steaua Bükreş'e kiralık verilen Bourceanu'nun dönüşü teknik direktör Ersun Yanal’a takıldı. Yanal, yönetime “Tanımadığım futbolcuyla çalışmam” diyerek dönüşünün önünü tıkadı. Waris’e Katar’ın All Saad kulübünün talip olduğu belirtilirken, daha önce satılması gündeme gelen Yatabare’nin gidişine de teknik direktör Yanal’dan onay çıkmadı. 

YENİDEN TOLGA CİĞERCİ

Capel’in yanına De Jong alternatifini de ekleyen daha önce Tolga Ciğerci de gündeminde olan bordo-mavililer için Alman basınından yeni idialar geldi. Bild, Trabzon’un Tolga için Hertha Berlin’e yeni fiyat teklif edeceğini yazdı. Sezon başında Tolga'nın sakatlığı ve Alman yetkililerin yüksek bonservis istemesi nedeniyle Trabzon görüşmeleri rafa kaldırmıştı. 

60 maçta 5 gol kaydetti

Hollandalı futbolcu Nigel De Jong, 2012-13 sezonunda Manchester City'den Milan'a  transfer oldu. Burada 60 maçta forma giyen De Jong, 5 kez rakip fileri havalandırmayı başardı.  


Emre Güral, Konya yolcusu

Trabzonspor, sezon başında kadro dışı bıraktığı Emre Güral'ın Torku Konyaspor'a sezon sonuna kadar kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını Borsa İstanbul'a bildirdi.  Bordo-mavili kulüp, daha önce bu futbolcuyla ilgili Eskişehirspor ile görüşmelere başlandığını Borsa İstanbul'a bildirmiş, Emre Güral bir süre kırmızı-siyahlı takımla idmanlara da katılmıştı.


Bu kez indirim değil uyarı açıklaması

Taraftarı tribüne çekmek için biletlerde büyük indirimler uygulayan, son olarak kupa maçı biletlerini 1 TL’den satışa çıkaran Trabzonspor yönetimi, bugünkü Kayseri Erciyesspor maçı öncesi bu kez taraftara indirim haberi değil, uyarı hatırlatmasında bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada PFDK’nın kulüplere verdiği cezalara dikkat çekilerek taraftarlardan takımlarını centilmence desteklemeleri istendi. 


Kupada yer değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha önce 3 Şubat Salı günü Balıkesir Atatürk Stadı’nda saat 18.00’de oynanacağı bildirilen Akhisar Belediyespor-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 6. maçının yeri değiştirildi. Buna göre müsabaka aynı gün ve saatte Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

#Trabzonspor
#Aytaç Kara
#Nigel De Jong
9 yıl önce