|

Trabzonspor’un kurtarıcısı Jelavic

Belindeki sakatlığı nükseden ve ameliyat olması düşünülen Cardozo’nun yerine forvet transferi gündeme gelen Trabzonspor, Celticli John Guidetti ve Sivassporlu Aatif’e yoğunlaşırken İngiliz basınından Nikica Jelavic iddiası geldi

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 22:20 - 14/06/2015 Pazar
Yeni Şafak

Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo'nun tatilde belindeki sakatlığın nüksetmesi, ameliyat olduğu takdirde ligin ilk haftaların kaçıracak olması forvet transferini gündeme getirirken İngiliz basınından Nikica Jelavic iddiası geldi. Daily Star'ın haberine göre bordo-mavililer, Hull City forması giyen Jelavic için harekete geçti. Daha önce Glasgow Rangers forması giyen 29 yaşındaki Hırvat forvet, geride bıraktığımz sezon Premier Lig'de küme düşmekten kurtulamayan Hull City ile 26 maça çıktı; 8 gol kaydetti. Jelavic için Trabzonspor'un 3 milyon Sterlin'lik bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.


FORVETE İKİ ADAY DAHA VAR

Trabzonspor'un bir diğer golcü adayları Celticli John Guidetti ve Sivassporlu Aatif Chahechoue. İsveçli forvet Guidetti için menajeriyle temas kuran bordo-mavililer, Aatif için de Sivasspor yönetiminin kararını bekliyor. Ayrıca gole dönük orta saha ve savunmaya takviye düşünen bordo-mavililer, ofansif orta saha için Geoffrey Bia ve Albin Ekdal; savunma için de Dinoma Moskova'dan Douglas Franco üzerinde duruyor.



Yusuf Erdoğan'ı kimseye vermeyiz

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Beşiktaş'a kapıları kapattı. Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda eski öğrencisi Yusuf Erdoğan için Trabzonspor'a teklif götürdüğü öne sürülen Beşiktaş yönetiminin ilgisini değerlendiren Hurma, “Yusuf'u asla satmayız. O bizim geleceğimiz. Güvenimiz tam. Resmi bir teklif yok ama olsa da onu asla göndermeyiz” ifadelerini kullandı.



#Trabzonspor
#Süleyman Hurma
#Oscar Cardozo
9 yıl önce