|

Trabzonspor'un listesi kabarık

Bordo-mavililer, 9 yabancıyı takibe aldı. Futbolcu İzleme Komitesi Başkanı Özkan Sümer, transferleri yerinde izlemek için Belçika'da ev tuttu.

Kamil Anahar
00:00 - 16/05/2009 Cumartesi
Güncelleme: 02:39 - 16/05/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor'un listesi kabarık
Trabzonspor'un listesi kabarık

Trabzonspor'da, İzleme Komitesi Başkanı Özkan Sümer'in belirleyip uzun süreden beri izlediği futbolcularla temasa geçiliyor. Genellikle Belçika kulüplerinde oynayan bu futbolcular arasında Kopenhag'ın oyun kurucusu Hutchinson ön plana çıkan isimlerin başında geliyor. Uzun süreden beri Belçika'da karargah kuran, hatta ev bile tutan Özkan Sümer'in, Jan Polak, Mbark Boussoufa, Lucas Biglia ( Anderlecht), Giuseppe Rossini (Mechelen), Tosin Dosunmu (G. Beerschot), Admir Aganovic (Dender) ve Mahamadou Habibou (Charleroi) Atiba Hutchinson, Morten Nielsen (Kopenhag), Zewlakov'u (Olmpiyakos) mercek altına aldığı öğrenildi.


Bursaspor maçı için sıkıyönetim

Trabzonspor, yarın kendi sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. İdmanda özellikle savunma tedbirleri üzerinde durulduğu ve rakibin etkili forvet oyuncularına karşı alınması gereken önlemler üzerinde durulduğu öğrenildi.


Özbak: Hedef 7. şampiyonluk

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, “Bütün camiamızın hedefi, 7. şampiyonluk” dedi. Özbak, yönetim kurulunun transferlerle bu sezon ekonomik olarak risk aldığını, camianın da bu riskin karşılığını almak isteyeceğini belirtti.


15 yıl önce