|

Trabzonspor'un vazgeçilmezi olacağım

Bordo-mavililerin genç oyuncusu Ramazan Övüç, hazır olmak için çok çalıştığını belirterek, "İleride bu kulübün en iyi oyuncularından olmak istiyorum" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 02:42 - 9/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Trabzonspor'da geçen sezonun 28. haftasındaki Başakşehir maçında sakatlanan ve daha sonra omzundan ameliyat olarak sezonu kapatan genç oyuncu Ramazan Övüç, kendini iyi hissettiğini ve memleketi Kayseri'de çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Haftanın 3 günü, çift antrenman yaptığını ifade eden Ramazan, "Sağlığım iyi. Tam olarak düzeldim. Yeni sezona hazır olmak için çalışmaya devam ediyorum" dedi. Geçen sezon hayal ettiği Trabzonspor formasına kavuştuğunu belirten genç oyuncu, "Trabzonspor'un vazgeçilmez bir oyuncusu olmak istiyorum. Beklentilerin farkındayım. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın genç oyunculara önem veren bir teknik adam olduğunu vurgulayan 22 yaşındaki futbolcu, "Bu bizim için büyük bir şans. Bu sezon Trabzonspor, onunla farklı bir hava yakalayacaktır. Geçen sezonun kötü izlerini sileceğiz ve başarılı bir sezon geçireceğiz" diye görüş belirtti. Ramazan, geçen sezon üzdükleri taraftarları mutlu etmek istediklerini de kaydederek, "Onlardan genç oyuncularına, takımlarına destek olmalarını istiyoruz. Hep beraber, camia olarak önümüzde yaşayacağımız güzel şeylerin olduğuna inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.



1461 Trabzon'a yeni model


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, 1461 Trabzon'un yapısın değiştiriyor. Buna göre zaten Trabzonspor Kulübü Derneği'ne bağlı şirket konumundaki 1461 Trabzon'un yapılanması değiştirilecek, oluşacak profesyonel içerikli yönetim, tamamen Usta yönetimine bağlı olarak çalışacak ve yukarıdan gelen planlama doğrultusunda kulüp yönetilecek.




#Ramazan Övüç
#Trabzonspor
8 yıl önce