|

Trabzon'un bankoları

Bordo-Mavililer'de başarılı futbollarıyla dikkat çeken Cem, Gökdeniz, Sommers, Marcio, Da Silva, Cafer ve Hami'nin yerleri garanti.

.
00:00 - 12/07/2001 Perşembe
Güncelleme: 15:58 - 16/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
 Trabzon'un bankoları
Trabzon'un bankoları

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor'da, teknik direktör Sadi Tekelioğlu, ligde sahaya süreceği kadroyu netleştirmeye başladı. Bordo-mavili takımın Almanya'da oynadığı hazırlık maçlarında, Cem, Gökdeniz, Sommers,Marcio, Da Silva, Cafer ve Hami, ortaya koydukları futbol ile Tekelioğlu'nun gözüne girdi.

Eduardo 11'i zorluyor

Trabzonspor'un, Akçaabat Sebatspor'dan transfer ettiği genç libero Mehmet Kahraman ise, Almanya'daki maçlarda yaptığı çıkışla büyük bir aşama gösterdi. Genç futbolcu, Perulu libero Salazar'ın alternatifi oldu. Bordo-mavili takımın diğer Brezilyalıları, Jarco ve Eduardo da ilk onbiri zorlayacak isimler arasında yer alacak.

3. Kaptan Gökdeniz

Bordo-Mavili takımda Hami ve Osman'dan sonra kaptanlığa, genç futbolcu Gökdeniz Karadeniz getirildi. Hami ve Osman'ın yer almadığı maçlarda kaptanlık pazubandını genç futbolcu takacak. Almanya'daki kampta süper formu dikkat çeken Gökdeniz, kendisini bu göreve getirenlere layık olmaya çalışacağını söyledi.


23 yıl önce