|

Trabzon'un Gabriç ısrarı

Başkan Sadri Şener ve Sportif Direktör Ünal Karaman, bu transferi bitirmek üzere gelecek hafta Hırvatistan'a gidecek. Şener ve Karaman, taraftarın sevgilisi olan Drago Gabriç'in satışına onay vermekten çekinen mevcut başkanı bu transfer konusunda iknaya çalışacak.

Kamil Anahar
00:00 - 31/07/2009 Cuma
Güncelleme: 23:34 - 30/07/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzon'un Gabriç ısrarı
Trabzon'un Gabriç ısrarı
BAŞKAN SEFERE ÇIKIYOR

Trabzonspor, Hajdut Split'deki yönetim krizi nedeniyle sıkıntı yaşanan Drago Gabriç'in transferinin gelecek hafta bitirilmesi için Hırvatistan'a çıkarma yapacak. Sol kanata takviye isteyen teknik direktör Hugo Broos'un bu yönde ısrarcı olduğu Hırvat Hajdut Split'in genç yıldızı Drago Gabriç'i için Bordo-Mavili yönetim girişimlerini sürdürüyor. Hırvat ekibinde, yönetim değişikliği olması nedeniyle 10 Ağustos'a kadar bekleme durumu ortaya çıkarken, Trabzonspor bu krizi gelecek hafta çözmek için Başkan Sadri Şener ile Sportif Direktör Ünal Karaman'ın Hırvatistan'a gidecekleri belirtildi.


FUTBOLCU DA İSTEKLİ

Yönetim, mevcut başkanın, taraftarın sevgilisi olan Gabriç'in satışına onay vermekten çekinmesi, yeni yönetiminde 10 Ağustos'ta görevi devralacak olması yüzünden yaşanan belirsizliği ortadan kaldırmaya çalışacak. Gabriç'in de kulübüne izin vermesi için baskı yaptığı ileri sürülüyor. Bu arada Gabriç'in, 30 Temmuz'daki UEFA Kupası Ön Eleme maçında Zirina'ya karşı oynayacak olması nedeniyle alınması halinde UEFA play-off turunda oynayamayacak. Bordo-Mavililer, transfer olursa, Avrupa- da grup maçlarında Gabriç'i oynatabilecek.



15 yıl önce