|

Transfer için geldi inşaat işçisi oldu

Kamerunlu genç Thierry Christel'in futbol oynamak için geldiği Sinop’ta lisans çıkaramayınca gündelik işlerde çalışmaya başladığı belirtildi.

16:34 - 12/04/2019 Cuma
Güncelleme: 17:11 - 12/04/2019 Cuma
Lisansı çıkmayınca inşaatta çalışmaya başladı.
Lisansı çıkmayınca inşaatta çalışmaya başladı.

Sinopspor’un transfer ettiği Kamerunlu Thierry Christel lisansı çıkmayınca ortada kaldı. Christel geçimini sağlamak için gündelik işlere gidiyor. 27 yaşındaki Christel'in tek arzusu yeşil sahalara dönmek.

"Kamerun'da 2. ligde oynuyordum"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Thierry Christel, “Sinop’a futbol oynamaya geldim. 5 senedir Sinop’tayım. Ailem Kamerun’da. 9 kardeşim var. Onlara her ay para gönderiyorum. Kamerun eskiden 2. lig oynuyordum. Kamerun 2. liginde para yok ama futbol güzel. Türkiye’ye geldim. Futbol oynuyorum ama lisans çıkmadı. Şimdi ben inşatta ve kazı çalışmalarında çalışıyorum” dedi.



Sinopspor'dan açıklama geldi: Topla alakası yok

Kendini futbolcu olarak tanıtan Thierry Christel'in Sinopspor'da çıktığı idmanda varlık gösteremeyince takımdan gönderildiği ortaya çıktı.

Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan, futbolcu olduğunu iddia eden kişinin kendileri ile bir bağı olmadığını belirterek, "Bu genç arkadaşımızın bizimle alakası yoktur. Göçmen olarak Sinop’a gelmiş ve top oynayacağını ifade etmiş. Bu olayla benim yönetimimde olmadı. Benden önceki yönetimde olmuş. İdmana çıkarmışlar. Topla alakası yokmuş ve göndermişler. İnşaatlarda çalışmaya gelmiş" diye konuştu.


#Thierry Christel
#Sinopspor
5 yıl önce