|

Transferi Negredo'ya bağlı

Elinde 5 forvet bulunmasına rağmen, oyuncuların performansından dolayı birinci golcüye karar vereyemen teknik direktör Şenol Güneş’in isteği gerçekleşiyor. Uzun zaman birlikte çalıştığı Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz’ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Milli golcüyle ve Karadeniz ekibiyle anlaşmaya vardı.

Yeni Şafak
09:26 - 22/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:31 - 22/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Negredo, son maçlarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çekiyor.
Negredo, son maçlarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçtiğimiz sezon başında da gündeme gelen ancak taraftar tepkisi nedeniyle gerçekleşemeyen Burak trasferinde mutlu sona gelinmiş durumda.

Deneyimli teknik adamın ısrarla kadroda görmek istediği Milli futbolcu da Beşiktaş’a gelmeye karar verdi. Şimdi aradaki tek problem ise Alvaro Negredo’nun satışının henüz gerçekleşememiş olması.

3 milyon euro ödeyecek

Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünün İspanyol golcüye talip olduğu, iki tarafın anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Negredo’nun satışını gerçekleştirir gerçekleştirmez Burak Yılmaz’a imza attıracak olan siyah-beyazlı yönetim, bu anlaşma için Karadeniz ekibine 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

  • Başarılı golcüyle 2+1 yıllık sözleşme yapacak olan siyah-beyazlılar, 33 yaşındaki futbolcuya yıllık 2 milyon 500 bin euro verecek.

#Burak Yılmaz
#Beşiktaş
#Trabzonspor
6 yıl önce