|

Transferler Özbek'i bekliyor

Transfer çalışmaları yurt dışında bulunan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, anlaşma sağladığı isimlerin listesini Başkan Dursun Özbek'e sunacak. Sarı-kırmızılılar, Özbek onay verir vermez, transfer bombalarını patlatacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 03:33 - 12/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Dursun Özbek
Dursun Özbek

Galatasaray yeni sezon için transfer hazırlıklarına devam ederken bir çok ülkede kulüp ve futbolcularla görüşen Cenk Ergün, İstanbul'a geri döndü. Başkan Dursun Özbek ile bir toplantı yapacak olan Ergün, hangi futbolcu ile hangi aşamada olduklarını bildirecek. 13 Haziran'da transfer sezonunun açılmasıyla birlikte art arda imzaları patlatmak isteyen Galatasaray'da, Özbek ve Ergün görüşmesinden transfer kararları çıkacak. Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte iki futbolcunun sarı-kırmızılı takımla imzalaması bekleniyor.

LİSTE HAZIR, İMZALAR BEKLİYOR

Ergün, Bafetimbi Gomis, Vlad Chiriches, Gael Clichy, Younes Belhanda gibi bir çok isimle anlaşma sağlamış durumda. Futbolcuların kulüpleri ile de görüşen Ergün, bonservisler için fiyat aldı. Özbek'in transferine onay verdiği isimler sarı-kırmızılı formayı giyecek. Ergün, bu isimlerin yanı sıra İtalya'dan Federico Dionisi, Fransa'dan Hatem ben Arfa, Almanya'dan ise Alen Halilovic ile ilgili ataklar gerçekleştirdi. Dionisi, transferini bitirme noktasına getiren Ergün, diğer transferlerde ise beklemeye geçti.

#Federico Dionisi
#Hatem ben Arfa
#Almanya
#Dursun Özbek
7 yıl önce