|

Transferler Şenol Güneş'i rahatlattı

Beşiktaş ara transfer dönemini hızlı geçirirken, yapılan hamleler teknik heyetin de elini güçlendirdi. Teknik direktör Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda yapılan hamlelerden sonra sahada daha teknik ve göze hoş gelen bir Beşiktaş olması bekleniyor.

10:57 - 19/02/2023 Pazar
Yeni Şafak
Şenol Güneş
Şenol Güneş

Siyah-beyazlı takımın teknik patronu Şenol Güneş, sık sık istedikleri gibi oynayamamaktan bahsediyordu. Yapılan transferlerle birlikte hem skor olarak hem de oyun olarak daha iyi bir görüntü vereceklerini düşünen Güneş, oyun şablonunda bazı değişiklilere gidecek.


Beşiktaş, Vincent Aboubakar, Omar Colley, Onur Bulut, Amir Hadziahmetovic ve Alexandru Maxim'i transfer etti. Wout Weghorst, Josef de Souza, Francisco Montero, Emrecan Uzunhan ve Oğuzhan Akgün takımdan ayrılan isimler oldu.


Maxim merkeze

Beşiktaş, yapılan transferlerin yanı sıra kadroya yeni isimler daha ekleyecek. Teknik heyet hala bazı mevkilerde takviyeye ihtiyaç duyuyor. Sol bek, ön libero ve sol kanat için de son dakikada bir takviyeye çalışan siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, lige dönüşle birlikte kadroda ve formatta köklü değişiklikler yapacak. Maxim'in gelmesiyle birlikte 10 numaralı oyuna dönecek olan Güneş, Ghezzal'a da sağ bölgede oyun kurucu görevi verecek.





#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Maxim
1 yıl önce