|

Trezeguet: Belçika'ya dönmek istemiyorum

Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de 13 gol ve 6 asistle oynayan 23 yaşındaki yıldız futbolcu Trezeguet, kulübüne ve hocasına övgüler yağdırdı. Mısırlı futbolcu ayrıca kariyeriyle alakalı çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
09:56 - 10/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:27 - 10/05/2018 Perşembe
Diğer
Trezeguet, bu sezon ligde çıktığı 30 maçta 13 gole imzasını attı.
Trezeguet, bu sezon ligde çıktığı 30 maçta 13 gole imzasını attı.

Kasımpaşa'nın Belçika ekibi Anderlecth'ten kiraladığı ve bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu Trezeguet, kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Habertürk'e konuşan Mısırlı yıldızın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"Bana Trezeguet demeye başladılar çünkü..."
  • Asıl adım Mahmoud Hassan. Al-Ahli'nin genç yaş gruplarında oynarken forvet olarak oynuyordum ve o kategorilerde sürekli gol kralı oluyordum. Yüzüm de David Trezeguet'ye çok fazla benziyordu. Oradaki hocalarım da bana Trezeguet olarak seslenmeye başladılar çünkü hem attığım goller hem benzerliğim hem de forvet oynamam A takıma geçerken de 'Onu Trezeguet olarak çağırabilirsiniz' dediler. Adım da Trezeguet olarak kaldı.
"En beğendiğim futbolcu Fenomen Ronaldo"
  • Premier Lig veya Bundesliga çok iyi ligler ama buralara gidip oynamamak çok iyi bir seçenek değil. Benim için önemli olan bana ihtiyacı olan takımda oynamak, yedek oturmamak. En beğendiğim oyuncu Fenomen Ronaldo.
"Belçika'ya dönmek istemiyorum"
  • Kasımpaşa'da oldukça mutluyum. Belçika’ya tekrar dönmek istemiyorum. Mutlu olduğum yerde kalmak istiyorum. Burada hocamızın ve takım arkadaşlarımın da önemli bir payı var. Çünkü hocamız bana sürekli güveniyor, destekliyor ve saha içerisinde özgürlük veriyor. Bunlar benim için çok önemli şeyler... Ben de kendimi gösterme fırsatı bulabiliyorum. Hem takım arkadaşlarım hem de hocam sayesinde. Çünkü böyle bir güven ortamında oynamak biraz daha kolay... Eğer sahada ölmemi isterse, onun için bunu yapabileceğime inanıyorum. Çünkü aramızda bir güven var. O yüzden burada böyle performans göstermekten mutluyum ve Kasımpaşa'da kalmayı tercih ediyorum.
"Türkiye'ye ilk gelişim değil"
  • Müslüman bir ülkede futbol oynamak, oraya daha hızlı adapte olmanızı sağlıyor. Yemek ve ülke kültürü olarak benzer kültürler söz konusu... Ben aslında Türkiye'yi çocukluğumdan beri çok seviyorum. Çünkü buraya ilk gelişim değil. Bundan önce U20 Dünya Kupası'nda da Türkiye'de bulunmuştum. Daha önce oynadığım Al-Ahli takımımla da Türkiye'ye gelmiştim. Eğer Allah kaderimi burada olacak şekilde çizdiyse, bundan çok mutlu olurum.
#Trezeguet
#Kasımpaşa
6 yıl önce