|

Tuchel'den Galatasaray itirafı

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Teknik direktör Thomas Tuchel Galatasaray'ın gücünü ispatlamış başarılı bir takım olduğunu hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ömer Faruk Temür
22:57 - 24/10/2023 Salı
Güncelleme: 22:58 - 24/10/2023 Salı
Yeni Şafak
Thomas Tuchel
Thomas Tuchel

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta karşılaşmasında Bayern Münih deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Teknik direktör Thomas Tuchel maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Thomas Tuchel'in açıklamaları:
'Hak edilmiş bir galibiyet'

"Şampiyonlar Ligi arenası çok zorlu anlara tanıklık eder. Galatasaray da gücünü ispatlamış, başarılı bir takım. Burası Şampiyonlar Ligi. Bu tür mücadele edilmesi gereken arenada da sağlam durmanız gerekiyor. Dolayısıyla hak edilmiş bir galibiyet. Uzun zamandır kaybetmiyoruz ama hiçbir maçın favorisi yoktur. Kopenhag olur, Galatasaray olur her zaman aynı ciddiyette reaksiyon göstermeliyiz"


'Icardi oynayacakmış gibi düşündük'

"Dün akşam 'Mauro Icardi oynamaz' bilgisi gelmişti. Esame listesi geldiğinde ismini gördüğümüzde taktiksel bir değişime gitmedik, çünkü zaten oynayacakmış gibi düşünmüştük. Ağrılar içinde de olsa oynayabildiğini bildiğim bir oyuncu"






#Bayern Münih
#Thomas Tuchel
#Galatasaray
#Şampiyonlar Ligi
6 ay önce