|

Tudor geldiğine pişman

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, mevcut kadroyla kafasındaki sistemi uygulama fırsatı bulamadığını düşünüyor. Hırvat çalıştırıcının en büyük pişmanlığı, göreve sezon başı değil, sezon ortasında gelmiş olması

Yeni Şafak
04:00 - 21/03/2017 Salı
Güncelleme: 19:55 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Igor Tudor
Igor Tudor

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, sezon başı yerine sezon ortasında sarı-kırmızılı takımın başına geçtiği için pişmanlık yaşıyor. Hollandalı Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in görevden alınmasının ardından takımın başına getirilen Tudor, sarı-kırmızılı takımla çıktığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Zirveden 9 puan geriye düşen G.Saray'da, Tudor, ayrıca bir çok oyuncusunu ağır antrenmanlar nedeniyle sakatlıktan dolayı kaybetti. Hem futbolcuların antrenmanlardaki yüksek tempoya dayanamaması, hem de saha içerisinde istediği organizasyonları gerçekleştirememesi nedeniyle Tudor sezon ortası gelme kararından pişman oldu.



YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR


Yönetim ile bir görüşme yapan Hırvat teknik direktör, bu sezonu en iyi şekilde tamamlamaya çalışacaklarını dile getirirken, yeni sezonda bambaşka bir G.Saray'ın sözünü verdi. Sezon sonunda takımdan bir çok oyuncuyu gidecekler listesine koyacak olan 38 yaşındaki çalıştırıcı, transferler için de isimleri belirlemeye başladı. Takımda gençleşmeye gidecek olan Tudor, sezon sonu kampında futbolcularını sıkı bir antrenman programı ile yeni sezona hazırlayacak. Bu sezona yaz kampında Riekerink ile hazırlanan G.Saray, Tudor'un ağır antrenman programını kaldıramamış ve bir çok sakatlık yaşanmıştı.


#Igor Tudor
#Galatasaray
7 yıl önce