|

Tugay, Blackburn'e mi dönüyor?

Geçtiğimiz ay Blackburn'ü satın alan Hintli Rao Ailesi, ani bir kararla menacer Sam Allardyce'ı kovdu. İngiliz basınına göre Tugay Kerimoğlu, tecrübeli teknik adamın yerine geçebilecek isimlerin başında geliyor.

00:00 - 15/12/2010 Çarşamba
Güncelleme: 11:22 - 15/12/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Tugay, Blackburn'e mi dönüyor?
Tugay, Blackburn'e mi dönüyor?

Premier Lig'in köklü takımlarından Blackburn, 19 Kasım'da 43 milyon Pound karşılığında Venky Group tarafından satın alınmıştı. Grubun başında bulunan Balaji ve Venkatesh Rao kardeşler, daha önce övgüler yağdırdıkları menacer Sam Allardyce'ı geçtiğimiz pazartesi günü sürpriz bir şekilde görevden aldılar. Bu karar hem takım içinde, hem de taraftarlar arasında büyük tepki gördü. Ayrıca Alex Ferguson başta olmak üzere, Premier Lig'de görev yapan bir çok menacer de Allardyce'ın kovulmasını eleştirdi.


Tepkileri azaltmak istiyorlar

Rao Ailesi, kendilerine karşı artan protestoları sonlandırmak adına, herkesi heyecanlandıracak bir ismi takımın başına getirmek için kolları sıvadı. İngiliz basınına göre menacerlik adaylarının başında Tugay Kerimoğlu geliyor! Özellikle taraftarların çok sevdiği başarılı antrenörle kısa süre içinde temasa geçileceği ve teklifin kendisine iletileceği belirtildi. Haberlerde ayrıca, Tugay Kerimoğlu'nun 8 sene formasını giydiği Blackburn'e menacer olarak dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.


(Ligtv.com.tr)

13 yıl önce