|

Tugay Kerimoğlu iyi başladı

PTT 1. Lig'de geriye düştüğü karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor, teknik direktör Tugay Kerimoğlu ile çıktığı ilk maçtan galip ayrıldı.

Yeni Şafak
16:05 - 29/11/2015 Pazar
Güncelleme: 14:07 - 29/11/2015 Pazar
AA

Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta son sıradaki Kayseri Erciyesspor karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen Şanlıurfa temsilcisi, ikinci yarıda bulduğu 2 golle müsabakayı kazandı.



Bu sezon sahasındaki 4. galibiyetini alan Şanlıurfaspor, puanını 15'e çıkartarak maç fazlasıyla 13. sıraya yerleşti.



Şanlıurfaspor, bir kaç gün önce anlaştığı teknik direktör Tugay Kerimoğlu ile çıktığı ilk maçtan 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşadı.



Edinho atınca kazanılıyor

Güneydoğu temsilcisi, Portekizli forveti Edinho'nun oynayıp gol attığı 4 maçı da kazandı. Kayseri ekibi karşısında takımının iki penaltı golünü atan Edinho, takımının 3 maçlık galibiyet özlemini sonlandırdı.



Sarı-yeşilli formayla 5. golüne ulaşan Edinho, takımının en son 2-0 kazandığı Balıkesirspor maçının ilk golünü, 1-0 kazanılan Giresunspor ve Denizlispor maçlarında da galibiyet gollerini atmıştı.



Sezon başında Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen Portekizli Edinho'nun (Arnaldo Edi Lopes da Silva) sarı-yeşilli ekiple bir yıllık sözleşmesi bulunuyor.



#tugay kerimoğlu
#şanlıurfaspor
#ptt 1. lig
8 yıl önce